4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany drží krok s čelem tabulky


Branky


44. M. Frána , 45. M. Hořký , 51. M. Rath , 82. M. Frána
0

Po výborném startu do soutěže byla forma Lužan v posledních kolech poněkud kolísavá. To hosté si v minulém kole vydřeli dva body s Blovicemi.  Favoritem zápasu byl přesto domácí celek a průběh tomu odpovídal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé čekání na gól

Od prvních minut byl aktivnější domácí celek, který se chtěl udržet v kontaktu s čelem tabulky. Hosté hráli ze zajištěné obrany a čekali na možnost brejků. S přibývajícím časem začaly přicházet šance, ale převážně jen na domácí straně. Kvídera byl však pozorný a držel nerozhodný stav. Na první branku se tak čekalo až do 44. minuty. Po pravé straně se protáhl Jiří Běl a zpětnou přihrávkou na vápno vyzval Marka Fránu ke skórování. Ten nabídnutou šancí nepohrdl a otevřel skóre. Uběhla sotva minuta a stav se měnil znovu. K odraženému balonu se dostal na hranici vápna Miloslav Hořký a přízemní ranou k levé tyči upravil poločasový stav na 2:0. 

Hlídání výsledku

Hosté šli do druhé půle s tím, že se pokusí s výsledkem ještě něco udělat. Směrem dopředu se jim ale vůbec nedařilo a Lužany neměly větší problém při zastavování jejich útoků. Navíc už šest minut po poločase zatáhl jeden z hráčů balon po lajně, odkud poslal přihrávku do vápna a Michal Rath uklidil balon do sítě. Následoval delší časový úsek bez vstřelené branky. Domácí měli několik příležitostí, hosté také zahrozili ale na branku se čekalo až do 82. minuty. Lužanský střelec Marek Frána se dokázal prosadit přes dva bránící hráče a vystřelit. Jeho pokus zazvonil na tyč a odrazil se ven. Chlumská obrana ale nezareagovala však a Frána ještě stihl dorazit svou střelu. Žádná gól už do konce zápasu nepadl. Lužany tak stále drží kontakt s čelem tabulky, které je teď velmi vyrovnané.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Nevím jak to viděli hosté, ale z mého pohledu jasný zápas. Sice nám dlouho trvalo než jsme dali prvního góla, zápas jsme ale měli pod kontrolou. Dva rychlé góly na konci poločasu nás uklidnili a už jsme si to potom pohlídali."




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Havránek [-] , K. Naxera [-] (65. D. Běl [-] ) , F. Tykal [-] (59. V. Šašek [-] ) , J. Pecl [-] , J. Běl [-] , M. Frána [-] , M. Hořký [-] , M. Rath [-] , P. Pecháček [-] , M. Dietl [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - J. Pelikán [-] (60. L. Martínek [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] , V. Ernest [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , R. Šašek [-] (76. P. Šindelář [-] )

ŽK: 28. L. Heřman , 70. S. Eret , 72. L. Hajšman .
Hráči zápasu: M. Hořký , J. Pecl , M. Frána .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - HRABÍK Pavel (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.