0:4
(0:3)
15. V. Houdek
27. P. Valeš
34. P. Valeš (p.)
58. J. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 11:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiši ke konci podzimu dochází dech


Branky


15. V. Houdek , 27. P. Valeš , 34. P. Valeš (p.) , 58. J. Volf
0

Vstiš minulé kolo zaváhala ve Dvorci a pokud si chtěla udržet první místo, musí bodovat doma se Střížovice. Ty jdou do zápasu s dvěma výhrami v zádech. Šlágr kola nakonec nabídl dost branek ale také dost červených i žlutých karet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto bylo už o půli

Domácí celek vypadal, jako by byl stále ještě v šatně a hosté toho využili. Dokázali se dostat do tlaku a vytvořit si brankové příležitosti. Úvodní branka přišla v 15. minutě, kdy se dokázal prosadit Václav Houdek. I nadále byli hosté lepším celkem a to vyústilo v druhý gól o který se postaral mladíček Petr Valeš. Domácí se snažili vymanit z tlaku hostů, ale marně a v podstatě se jim nedařilo skoro nic. Domácí zmar gradoval v 34. minutě, kdy došlo k faulu na Václava Houdka a sudí nařídil penaltu. K ní si stoupl Petr Valeš a bezpečně proměnil. To bylo v prvním poločase vše. 

Tři červené

V druhém poločase to vypadalo, že už je po zápase. Když navíc v 58. minutě přidal Jan Volf čtvrtou branku bylo hotovo. Následovali minuty, kdy už nebylo příliš fotbalového k vidění. V 68. minutě se postrkovali Volf a Malý a rozhodčí oběma ukázal kartu červené barvy. Za další tři minuty se ze hřiště poroučel také Pyrgal a dohrávalo se tak devět na deset. Žádný gól už ale nepadl a Vstiš tak doma odevzdala všechny body Střížovicím. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (hráč TJ Vstiš): "Z naší strany to bylo špatné až tragické. Všechny góly jsme mu darovali. Výkon rozhodčího nebyl optimální a od toho se odvíjela zbytečně napjatá atmosféra z které vzešly tři červené karty. Soupeř byl ale lepší a zaslouženě vyhrál. Naše výkony se odráží od toho, jak k tomu naši hráči přistupují."

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Z naší strany to bylo špatné až tragické. Všechny góly jsme mu darovali. Výkon rozhodčího nebyl optimální a od toho se odvíjela zbytečně napjatá atmosféra z které vzešly tři červené karty. Soupeř byl ale lepší a zaslouženě vyhrál. Naše výkony se odráží od toho, jak k tomu naši hráči přistupují."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
P. Purdeš [-] - M. Korčík [-] , D. Malý [-] , J. Pyrgal [-] , M. Švec [-] , J. Vodička [-] , T. Krejčí [-] , P. Švec [-] , A. Ježek [-] , T. Maday [-] , V. Hřebec [-] (64. M. Kaiser [-] )

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - M. Valeš [-] (76. M. Brůha [-] ) , P. Valeš [-] , M. Brejcha [-] , J. Průcha [-] (64. A. Zatorskyy [-] ) , V. Houdek [-] , V. Volf [-] , R. Klíma [-] , J. Volf [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

ŽK: 15. D. Malý , 22. J. Pyrgal , 31. A. Ježek , 33. J. Vodička , 58. T. Krejčí - 20. J. Průcha , 36. M. Brejcha , 71. V. Houdek . ČK: 68. D. Malý , 71. J. Pyrgal - 68. J. Volf .
Hráči zápasu: V. Houdek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šimek Luboš - ŠVEC Petr (N), HOUDEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.