Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov v brankové přetahované nakonec zvítězil


Branky


0

Tento zápas se hrál v Mladých Bukách a tak se role hostitelů prohodili. Hosté z Trutnova dvakrát vedli a domácí dvakrát srovnali skóre. Na třetí gól Trutnova už Mladé Buky odpověď nenašly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se víc bojovalo než hrálo

V den utkání pršelo a foukal vítr, a proto byl terén těžký a podmáčený. Hosté z Trutnova se snažili o kombinační hru, což se jim moc nedařilo. Domácí hráli jednodušeji a nakopávanými míči se snadněji dostávali do útoku. Po půlhodině zápasu si první gólovku vytvořili hosté z Trutnova (dle zápisu domácí) a hned ji proměnili. 1:0. Jenomže Mladé Buky vzápětí kontrovaly a srovnali gólem Hrubeše. Poločas skončil 1:1 a nic nebylo rozhodnuto.


Ve druhém poločase byl Trutnov o branku šťastnější

Druhý poločas již nebyl tak atraktivní podívanou , jako první. Do šancí se nedostávalo ani jedno z mužstev a byl to spíše boj o střed hřiště. Až v 61. minutě došlo k faulu na trutnovského útočníka a rozhodčí ukázal pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Zákravský a Trutnov se dostal do vedení. Domácí okopírovali situaci z prvního poločasu a opět téměř vzápětí srovnali skóre na 2:2 brankou Rumla. V 75. minutě zahrával Trutnov rohový kop a Chvalina přesnou hlavičkou posílá do vedení opět Trutnov. Tentokrát již Trutnov žádné drama nepřipustil a Mladé Buky do žádné šance ani nepustil. Souboj sousedů v tabulce skončil vítězstvím Trutnova.



Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Trutnov: Při nevalné úrovni hry si Céčko odváží všechny 3 body, ty jsou za větší snahu a více vytvořených šancí zasloužené.

FC Mladé Buky
Mladé Buky: Soupeř držel míč více na kopačkách a bohužel vstřelil o jeden gol víc než my a vyhrál.



Sestavy


MFK Trutnov C
P. Dřímal [-] - V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] (74. D. Jirka [-] ) , L. Šimočko [-] , J. Zákravský [-] - J. Vomočil [-] (58. P. Chvalina [-] ) , Z. Doubic [-] , R. Wimmer [-] , R. Klossovski [-] - M. Kulda [-] (85. J. Trojánek [-] ) , O. Kárník [-] (89. R. Horáček [-] )

FC Mladé Buky
M. Engler [-] - M. Jurík [-] , M. Liška [-] , J. Spurný [-] , .. Brhel [-] - P. Hrubeš [-] , D. Voňka [-] , .. Poznar [-] , .. Kahoun [-] - .. Machalík [-] , P. Ruml [-]

Hráči zápasu: P. Chvalina - P. Hrubeš .
Místo: Mladé Buky. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku