M. Frána 33.
M. Hořký 66.
M. Frána 81. (p.)
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice konečně zabraly a potrápily Lužany


Branky


33. M. Frána , 66. M. Hořký , 81. M. Frána (p.)
0

Papírově mělo jít o jednoznačný zápas. Domácí celek hraje na čele tabulky. Naopak Dnešice poslední kola dostávaly velké příděly a o bodech mohly jen snít. Hosté ale zabojovali a domácí dost potrápili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Domácí chtěli od úvodu diktovat tempo hry a rozhodnout zápas co možná nejdříve. Obraz hry ale vypadal úplně jinak. Lužany se přizpůsobily hře Dnešic a příliš pohledný fotbal k vidění nebyl. Na první branku se čekalo až do 33. minuty. Dlouhý nákop od brankáře hlavičkoval hostující obránce jen za sebe. Pro balon si doběhl Marek Frána a propálil Jehlíka. To bylo z prvního poločasu vše. 

Trochu lepší fotbal

Hosté jsou známý svou tvrdou hrou a jinak tomu nebylo ani dnes. K vidění bylo hodně osobních soubojů, i ostřejších faulů. V 66. minutě se na levé straně dostal Pavel Hodan přes protihráče, předal balon Dominiku Bělovi, ten ho posunul na Miloslava Hořkého, který udělal kličku obránci a stál sám před golmanem.  V zakončení si poradil výborně a uklidnil domácí celek. V 72. minutě přišel ošklivý faul hostujícího hráče a sudí ukázal naprosto správně červenou kartu. Od vyloučení už byl na hřišti jen jeden tým. V 81. minutě byl ve vápně faulován Marek Frána a sám se i postavil k pokutovému kopu. Nedal Jehlíkovi šanci a navýšil na 3:0. V 86. minutě přišla ještě jedna penalta pro domácí. Kopat jí přišel brankář Rudolf Fuchs. Jehlík se ale vyznamenal a překazil radost kolegovi. Zápas tak skončil 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "První poločas byl hrozný, přizpůsobili jsme hře soupeře, nebojovali. Druhý poločas byl o trochu lepší. Celkově ale špatný výkon od nás. Chování hráčů Dnešic mě opravdu zaskočilo, jeden vyloučený, další dva na hraně. Dnes bych nevyzdvihnul nikoho, nikdo si to nezaslouží."

TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Podle mě vyrovnaný zápas, domácí byli asi o kousek lepší. Rozhodla naše nedisciplinovanost. Do vyloučení jsme hráli vyrovnaně a rozhodly pouze na individuální chyby, po vyloučení už nás soupeř přehrával."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Běl [-] , P. Pecháček [-] , V. Šašek [-] , I. Kolečkář [-] (40. M. Dietl [-] ) , M. Rath [-] , M. Toma [-] , M. Frána [-] , K. Naxera [-] , M. Hořký [-] , M. Havránek [-]

TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - I. Frous [-] - J. Bláha [-] , Z. Hegner [-] , K. Schlehofer [-] , D. Schuster [-] - M. Schlehofer [-] - D. Kagánek [-] , L. Vomela [-] , S. Duspiva [-] , D. Váně [-]

ŽK: 60. K. Naxera .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - ŠTYCH Karel (N), CADER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.