Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 11:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš nestačila na výborně hrající Dvorec


0

Domácí Dvorec se pohybuje v klidném středu tabulky s vyrovnaným skóre 20:20. Více se mu ale daří venku. Soupeřem mu byla zatím téměř suverénní Vstiš, která přijela s úmyslem vyhrát. Domácí se ale vzepjali k výbornému výkonu a zaskočili lídra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup domácích

Hosté měli plnit roli favorita, ale domácí vyrukovali s velmi bojovným a aktivním výkonem. Díky vysokému pressingu se Dvorci dařilo zatlačit Vstiš a vytvořil si i první šance. V 20. minutě vybojoval balon Luboš Trhlík a nacentroval ho do vápna. Tam si naběhl Jindřich Kříž a hlavou překonal Košana. 1:0. Domácí i nadále pokračovali v napadání a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Rohový kop dokázal Marcel Matějov uklidit hlavou do sítě. Hosté se dokázali zvednout až chvíli před třicátou minutou. Pro centrovaný balon si vybíhal golman, Martin Korčík byl ale u balonu o chloupek dřív a posunul ho za Končelova záda. Kontaktní branka hru trochu vyrovnala a zbývajících patnáct minut se hrála rovnocenná partie. Poločas tak skončil 2:1.

Vyrovnaná půle

Druhý poločas byl už o něco vyrovnanější, hostům ale stále dělalo vysoké napadání Dvorce problém a tak se nedokázali dostat do šancí. Naopak domácí dokázali využít zaváhání obrany Vstiše. Jeden z obránců zahrával malou domů, balon byl ale pomalý a Košan na poslední chvíli jen lehce posouval balon. Ten se ale dostal jen k nohám Matějova. Zkušený veterán Dvorce se neukvapil a ukázkově přehodil vyběhnutého golmana. 3:1. Hosté se snažili utkání zvrátit, domácí ale bojovali jako lvi. Útočné výpady hráčů Družstevníku tak končily většinou ještě před vápnem. V 78. minutě se domácí dostali k možnosti zahrávat volný přímý kop z nadějné pozice. Exekuci si vzal na starost Aleš Vavřička a parádní ranou uklidnil Slavoj. Třígólové vedení uspokojilo domácí borce a ti trochu polevili v koncentraci. Hosté tak posledních deset minut měli převahu. Korekce stavu ale přišla pozdě. V 88. minutě se hlavou po rohovém kopu prosadil Martin Korčík. Chvíli na to se hosté řítili tři na dva obránce, výborně vyběhnutý golman ale zachytil přihrávku a nadějnou akci zmařil. Žádná branka už tak nepadla a Dvorec si tak připisuje cenný skalp. Naopak Vstiš dala šanci soupeřům dotáhnout se na čelo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "Soupeř ukázal že má kvalitu, ale my jsme díky bojovnosti byli první poločas lepší. Druhý poločas byl už nahoru dolů, se šancemi na obou stranách. Musím kluky pochválit, hráli na 100%, bylo tam vidět to nasazení a to se mi líbilo."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Z naší strany velice špatný výkon, asi nejhorší v sezóně. Soupeř nás zaskočil napadáním a vysokou obranou. Soupeř si dnes jednoznačně zasloužil vyhrát."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] (75. P. Končel [-] ) , P. Kalabza [-] (60. O. Košán [-] ) , J. Kříž [-] , L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] , J. Panc [-] , A. Vavřička [-] , J. Rojík [-] , M. Greguš [-] (85. P. Kalabza [-] )

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - M. Korčík [-] , P. Purdeš [-] (78. M. Kaiser [-] ) , T. Maday [-] , A. Ježek [-] (70. V. Hřebec [-] ) , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-] (46. D. Malý [-] )

Hráči zápasu: M. Matějov .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Křen Jiří - GREGUŠ Pavel (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.