O. Homolka 45. (p.)
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza


Branky


45. O. Homolka (p.) - 12. A. Mebarki
0

Šlo o souboj dvou sousedů z tabulky, oba navíc měli stejně bodů. Domácí ale doma patří k nejsilnějším týmům a nepoznali zde ještě chuť porážky. Hosté zase jsou jedním z nejlepších týmů venku. Zápas tak jasného favorita neměl. Utkání bylo nakonec dramatické do posledních minut a přineslo také jedno krásné gesto fair-play. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny góly zápasu

První minuty zápasu byly spíše oťukávací a na nějakou větší šanci se čekalo. První se do zakončení dostaly hosté, v koncovce alenebyli přesní a brankář tak neměl žádnou práci. Domácí své útoky vedli především po stranách hřiště. Ale v zakončení si s Maršálkem nevěděli rady. Poté přišla sporná situace, rozhodčí odpískal nesprávně pokutový kop pro domácí. Hráči Poříčí vědomi si špatného rozhodnutí sudího se rozhodli pokutový kop neproměnit. Za toto gesto jim patří velké uznaní od redakce fotbalunas. Dále se tak pokračovalo za stavu 0:0. V 12. minutě se dostal k balonu Sedláček, jeho pokus o centr byl ale sražený a hosté zahrávali roh. K jeho rozehrání se postavil Josef Šobr, jím centrovaný balon našel přesně hlavu Ahmeda Mebarki a ten poslal Ptenín do vedení. Po inkasované brance domácí zatlačili hosty na jejich polovinu, dlouho ale nebyli schopni najít recept na dobře hrající obranu v čele s brankářem Maršálkem. Až v poslední minutě prvního poločasu přišel faul ve vápně arozhodčí tentokrát správně nařídil pokutový kop. Toho se zhostil Ondřej Homolka a vyrovnal stav utkání. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1. 

Bezbranková půle

V šatně Ptenína musel být v poločase asi pořádný ,,fén", protože do druhé půlky vstoupil úplně vyměněný tým. Hostům se podařilo dostat do několika zajímavých pozic. PAtrik Sedláček v nadějné pozici mířil mimo tři tyče. Stejně tak idalší z jeho spoluhráčů. Obdobná situace byla i na druhé straně, kdy domácí nebyli schopni přesněji zakončit, a když už jejich střela šla na branku, tak pouze na připraveného Maršálka. Ani jeden z týmů si tak nedokázal zajistit tři body a o vítězi musely rozhodnout až penalty. 

Bod navíc si odváží hosté

V penaltové loterii byli nakonec štastnější hosté, kteří proměnili čtyři pokusy, domácí pouze tři. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lučina Ptenín
Pavel Duchoň (trenér TJ Ptenín): "Dnes jsem klukům věřil, že body ze Spáleného Poříčí přivezeme, kluci předvedli pěkný výkon. V kabině jsme si chyby o půli vyřešili. Kluci nastoupili do druhého poločasu jako vyměnění, jejich výkon mě jen překvapil a týmově jsme vydřeli důležité body, mam z toho zápasu dobré pocity a hlavně radost, je ale nutno vyzdvihnout výkon domácího celku který se dral za 3 body."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - O. Bláha [-] , R. Nolč [-] (83. K. Fehierpataky [-] ) , D. Hulec [-] , D. Gross [-] , R. Bořík [-] , R. Vaidiš [-] , M. Šesták [-] , M. Krejčí [-] , O. Homolka [-] , M. Hofman [-]

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - Š. Josef [-] , J. Podzimek [-] (76. J. Černý [-] ) , R. Hnojský [-] , J. Strejc [-] (62. J. Schejbal [-] ) , R. Šobr [-] , A. Mebarki [-] , P. Sedláček [-] (69. L. Přibáň [-] ) , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-] , K. Sedláček [-]

ŽK: 31. Š. Josef .
Hráči zápasu: J. Maršálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HRONĚK David (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.