Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany si zastřílely v Dnešicích


Branky


0

Domácí Dnešice spadly do velké krize, která vypadá, že nebere konce. Tentokrát k nim zavítaly Chlumčany, které se zvedly a poslední kola jasně vyhrávají. Favorit zápasu tak byl jasný. Průběh odpovídal prognózám a hosté si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešice se dvacet minut držely

Od začátku zápasu byli hosté lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Dnešice ale bojovaly a témeř dvacet minut dokázaly držet krok. Až v 17. minutě poslal Tomáš Benedikt balon do sítě levačkou. V tu chvíli se to zlomilo a Chlumčany přidaly další branky. V 26. minutě poslal Havlíček do vápna centrovaný balon z levé strany, tam si naběhl Lösch a zvyšil 0:2. Za tři minuty se situace opakovala, jen s tím rozdílem, žecentr přišel z druhé strany. Opět od Havlíčka a opět zakončoval Lösch. Zbytek poločasu dokázaly Dnešice držet útočné výpady hostů na uzdě. až v posledních chvílích prvního dějství neuhlídaly jednoho z útočníků a zastavily ho až za cenu faulu ve vápně. K nařízené penaltě si stoupl Jaroslav Kastner. Filip Jehlík ale předvedl své kvality a jeho pokus lapil. 

Dalších pět branek

Netrvalo dlouho a hosté zvýšili už na 0:4. Jan Havlíček centroval z pravé strany a jím vyslaný balon nikým netečován zapadl až do branky. Následovalo třicet minut kdy domácí alespoň trochu srovnali hru a nedovolili hostům skórovat. Na další branku se tak čekalo až do 80. minuty, kdy Chlumčany opět zahrávaly pokutový kop. A znovu se k němu postavil Jaroslav Kastner. Tentokrát byl ale úspěšnější než náhradní brankář Klír. Za minutu už byl rozdíl ve skóre šest branek. Hattrick dokonal František Lösch. V 83. minutě přišla červená karta pro hostujícího Šimána. Domácí dokázali z početní převahy vytěžit alespoň čestný úspěch. Postaral se o něj Karel Schlehofer. Ani hosté ale neřekli poslední slovo. Tomáš Benedikt upravil na konečných 1:7. 



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (TJ Chlumčany): "Průběh byl naprosto jednoznačný. Pochválil bych celý tým, za to jak se popasoval s zápasem na malém nerovném hřišti. Vyzdvihnul bych výkon Jana Havlíčka, jeden gól dal a na pět přihrál. "



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] (60. M. Klír [-] ) - I. Frous [-] - Z. Hegner [-] , K. Schlehofer [-] , D. Schuster [-] , J. Bláha [-] - M. Schlehofer [-] - D. Kagánek [-] , J. Cader [-] , R. Bárta [-] (79. P. Vokáč [-] ) , L. Jeslínek [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , J. Havlíček [-] , J. Janoušek [-] , T. Benedikt [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , P. Šimána [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 69. P. Šimána , 86. J. Kastner . ČK: 83. P. Šimána .
Hráči zápasu: J. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Legát Zdeněk - DUSPIVA Stanislav (N), TOMÁŠEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.