K. Hajský 22.
O. Laibl 37.
V. Šeba 68. (p.)
J. Diviš 90.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládly Blovice


Branky


22. K. Hajský , 37. O. Laibl , 68. V. Šeba (p.) , 90. J. Diviš - 48. M. Frána
0

Není moc těžších úkolů než vyhrát na půdě rozjetých Blovic, ty nepoznaly chuť pořážky už sedm kol. Připravit domácí o body se přijely pokusit Lužany. Ty na domácí ztrácely pouze bod, takže zápas to měl být více než zajímavý. Utkání bylo vyrovnané, ale lepší koncovka a velké chyby nakonec rozhodly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané. Netrvalo dlouho a přišly i první šance. Převážně nastraně hostů, Jiří Šabata v bráně domácích byl ale pozorný adržel nerozhodný výsledek. V 22. minutě chyboval brankář hostů, když rozehrál přímo na nohu soupeře. Karel Hajský si následně v zakončení poradil a Blovice vedly. Lužany poté měly šanci srovnat,  ale nevyužily jí. V 37. minutě vystřelil z dálky Ondřej Laibl, jeho střela nebyla příliš prudká, s velkou dávkou štěstí ale nakonec skončila za zády brankáře. 2:0. Před koncem poločasu ještě hosté mohli snížit, ale ani tentorkát svou šanci nevyužili. 

Vyrovnaná hra

Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivně a hned po třech minutách se dočkali snížení. Přímák na soupeřově polovině zahrával Václav Šašek, na zadní tyči našel Marka Fránu a ten  hlavičkou napříč bránou snížil. Hosté se snažili vyrovnat, Blovice ovšem inkasovaná branka probudila a začaly také hrozit. V 68.minutě přišel vcelku zbytečný faul ve vápně a sudí odpískal penaltu. K ní si stoupl Václav Šeba a domác znovu vedli o dvě branky. Lužany pak otevřely hru. Vytvořily si několik náznaků šancí. Žádnou však nedotáhly do konce. Naopak v 90. minutě utekl hostující obraně Josef Diviš a upravil na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "V prvním poločase bych řekl, že na vyložené šance jsme vyhráli tak 4:1, přesto jsme ale prohrávali 2:0. I druhý poločas nebyl z naší strany špatný bohužel nedali jsme góly a soupeř naše chyby trestal. Zápasu by víc slušela remíza, ale bohužel jsme bez bodu. Výsledek 4:1 úplně neodpovídá dění na hřišti"



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - A. Zdvořáček [-] , V. Davídek [-] , J. Diviš [-] , M. Kašpar [-] (71. J. Nováček [-] ) , V. Šeba [-] , J. Parouz [-] , O. Laibl [-] , J. Stegmuller [-] , J. Veselovský [-] , K. Hajský [-] (53. O. Šeba [-] )

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - V. Šašek [-] , M. Rath [-] , P. Hodan [-] (46. J. Běl [-] ) , M. Toma [-] , M. Frána [-] , J. Grassl [-] , K. Naxera [-] , M. Hořký [-] , M. Havránek [-] , M. Dietl [-]

ŽK: 27. A. Zdvořáček , 57. V. Davídek , 70. V. Šeba . ČK: 80. V. Davídek .
Počet diváků: 31. Rozhodčí: Němec Michal - MICHÁLEK Tomáš, ADAMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.