2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín i v deseti dokázal vyhrát


Branky


0

Jičín v tabulce stoupá vzhůru a Milíčeves se propadá. To je po tomto zápase fakt , který nelze vyvrátit. Milíčeves nedokázala bodovat, i když celý druhý poločas hrála přesilovku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Tento zápas nepatřil k ozdobám B třídy, ale i tak se po celé utkání snažila obě mužstva strhnout vítězství na svou stranu. Domácí se nejdřív ujali vedení brankou Horáčka a měli i další šanci. Hosté se osmělili v 27. minutě a hned z toho byla branka Havránka. Až do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu. Ale jedna důležitá věc se stala. Ve 45. minutě byl vyloučen domácí hráč Čeřovský, a tak Milíčeves čekala celý druhý poločas přesilovka.


Marná snaha hostí proti desíti statečným

Hosté z Milíčevse se ve druhém poločase snažili vstřelit branku, ale nepovedlo se jim to ze žádného náznaku šance. Nedá se jim upřít bojovnost, ale semknutý tým Jičína prostě nepřekonali. Proto taky přišel trest v podobě gólu domácích , který vstřelil v 78. minutě Miler. Definitivně tak pohřbil naděje Milíčevse na jakýkoliv bodový zisk. Jičín se po tomto vítězství sluní na prvním místě tabulky a rád by tam zůstal až do konce nadstavbové části.




Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
R. Mikolášek - trenér Jičína: Dnešní zápas svojí úrovní patřil do okresního přeboru, ani jedno mužstvo nic fotbalového nepředvedlo. Nás těší jen zisk tří bodů, který jsme získali přesto, že jsme hráli celý druhý poločas o deseti hráčích.

FC VTJ Milíčeves
Zdeněk Špicar - vedoucí družstva - Milíčeves: Tentokrát nám bojovnost nechyběla, ale máme zase… No nic, ještě pár zápasů zbývá.



Sestavy


SK Jičín B
J. Čeřovský [-] - J. Mészároš [-] , D. Malý [-] , L. Haken [-] , J. Krykorka [-] (90. M. Šaroun [-] ) - J. Drusan [-] , M. Miler [-] , M. Kirschner [-] , L. Janda [-] (36. V. Javůrek [-] ) - P. Horáček [-] (78. O. Kořínek [-] ) , M. Mészáros [-]

FC VTJ Milíčeves
P. Ende [-] (46. M. Bursa [-] ) - L. Novotný [-] , M. Havránek [-] , J. Roman [-] , M. Roman [-] - J. Březský [-] , J. Rejha [-] , L. Valtera [-] , P. Špicar [-] - J. Roman ml. [-] (62. Z. Fejfar [-] ) , O. Chramovský [-]

Hráči zápasu: M. Miler - L. Valtera .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku