2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podprůměrný fotbal


Branky


55. M. Hořký , 82. J. Běl
0

Domácí Lužany se po několika kolech soutěže dostaly na čelo tabulky. Nicméně poslední dvě kola prohrály a propadly se i tabulkou. Napravit to chtěli proti Merklínu, kterému se příliš nedaří, když nepočítáme kontumační výhru tak vyhrál naposled ve třetím kole. Zápas to nebyl pohledný a šance byly k vidění pouze dvě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas začal tlakem domácích hráčů, ty dobývali bránu Merklína v podstatě celý poločas. Hosté ale pozorně bránili, navíc Lužany si v koncovce nevěděly příliš rady a tak první poločas branku nepřinesl. 

Dvě akce, dva góly

Do druhého poločasu naskočil Jiří Běl a Josef Pecl a na domácí hře to bylo trochu znát. Zlepšila se finální fáze. Pořád tomu ale chybělo přesnější zakončení. V 55. minutě postupoval po pravé straně s balonem Jan Grassl, následně přihrával pod sebe na naběhnutého Jiřího Běla, ten se neunáhlil, balon zasekl, rozhlédl se a poslal ho proti noze Miloslavu Hořkému. Jeho střela proletěla až za záda bezmocného Špirka. Hosté se pak snažili trochu zlepšit útočnou fázi, ale nedostali se k žádnému ohrožení domácí brány. Osm minut před koncem přišla druhá šance zápasu. Na levé straně vybojoval jeden z domácích hráčů balon a okamžitě ho posílal zpětnou přihrávkou na malé vápno. Tam už číhal Jiří Běl a uklidil míč do odkryté svatyně hostů. Domácí tak využili jediné dvě šance zápasu a vyhráli 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Z naší strany trápení. Hra na jednu branku, ale naše akce končili vždy před vápnem. Po poločase jsme vystřídali a hra se trochu zlepšila. Nakonec jsme dali dvě branky a vyhráli, výkon ale nebyl dobrý."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Dnes moc lichotivých slov nebude. Průměrný až podprůměrný fotbal, žádná šance ani na jedné straně. Druhý poločas vystřídali a trochu oživili hru. Ze dvou šancí dali dvě branky, my neměli ani jednu příležitost. Domácí zaslouženě vyhráli. Včera se zapíjela dcera jednoho z hráčů a několik jich dorazilo až nad ránem a na našem výkonu to bylo znát."



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - D. Běl [-] (46. J. Pecl [-] ) , I. Kolečkář [-] (46. J. Běl [-] ) , P. Pecháček [-] (63. P. Hodan [-] ) , M. Frána [-] , J. Grassl [-] , F. Tykal [-] , K. Naxera [-] , M. Hořký [-] , M. Havránek [-] , M. Dietl [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - V. Tichota [-] , M. Balák [-] , J. Grüner [-] , J. Bláha [-] , L. Velek [-] (78. D. Tesárek [-] ) , K. Kubát [-] , Z. Bešta [-] , T. Bešta [-] , Z. Regner [-] (46. D. Marek [-] ) , S. Špirk [-]

ŽK: 50. V. Tichota , 81. Z. Bešta .
Hráči zápasu: J. Běl , M. Hořký - L. Velek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Škoda Pavel - ŠTYCH Karel (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.