Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jízda Chlumčan pokračuje


Branky


0

Střížovice se řadí mezi favority na postup, navíc mají i dobrou momentální formu, kdy již několik zápasů neprohrály a poslední dva dokonce ani neinkasovaly. Hosté z Chlumčan po nepovedeném startu dvakrát vyhráli a konečně také dávají branky. Hosté opět předvedli velmi povedený výkon a připravili překvapivý výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný průběh

Úvod zápasu byl překvapivě lepší ze strany hostujícího celku. Přehrávali domácí a vytvořili si i první nadějné pozice. V 10. minutě si na centr z pravé strany od Lachmana naběhl Tomáš Benedikt a hlavou poslal balon do protipohybu brankáře. 0:1. I nadále byl aktivnějším týmem ten z Chlumčan. Vyústilo to v druhý gól. Jeden z útočících hráčů vystřelil na bránu, Pelikán balon pouze vyrazil před sebe a dobíhající Jan Janoušek už neměl problém doklepnout míč do sítě. Domácí reklamovali ofsajd, pomezní rozhodčí ale situaci vyhodnotil jako v souladu s pravidly. Neuběhla ani minuta a rozdíl ve skóre už byl o tři branky. Hostující záložník potáhl balon po lajně odkud vracel balon na hranici vápna. Tam si naběhl Tomáš Fořt a povedenou ranou překonal Pelikána. Pak už se konečně probrali i domácí borci. V 29. minutě kopali rohový kop, ten si na zadní tyči našel kapitán Volf a propálil všechno, co mu stálo v cestě. Jenže ještě do poločasu byl rozdíl ve skóre opět třígólový. Na konci akce stál Tomáš Benedikt a přidal druhou branku v zápase. 

Vyrovnaný poločas

Druhý poločas už byl ze strany domácích lepší. Vytvořili si několik šancí na snížení a z jedné z nich se dokonce povedlo balon dostat až do sítě. Tentokrát ale pomezní praporek zvedl a přerušil tak radost Střížovic. Na úvodní regulérní branku druhého poločasu se tak čekalo až do 78. minuty. Nebezpečnou střelu z vápna Pelikán neudržel a u míče kutálejícího se v brankovišti byl první Benedikt a zkompletoval hattrick. Domácím se podařilo snížit okamžitě. Na centrovaný balon si naběhl Petr Valeš a hlavou poslal balon na druhou stranu než šel brankář. To bylo ale z obou stran vše, zápas tak skončil nečekaným, ale zaslouženým vítězstvím borců z Chlumčan. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Nastoupili jsme bez tří hráčů ze základní sestavy, naopak hosté posílili o členy a-týmu. Měli více ze hry, přehrávali nás. Druhý a třetí gól padli z hraničních situací, já si myslím, že to ofsajdy byly. To nás nalomilo. Druhý poločas už byl lepší, ale nestačilo to."

TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (Tj Chlumčany): "Musím říct, že soupeři chybělo pár opor. Nám vycházelo v podstatě všechno. Druhý poločas jsme možná trochu přestali hrát a soupeř víc bojoval. My jsme spokojený, ve Střížovicích se těžko vyhrává a pro nás to jsou zlaté body."



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - M. Brejcha [-] (36. V. Hrubý ml. [-] ) , J. Šilhánek [-] , A. Csiki [-] , R. Klíma [-] , N. Timko [-] (57. V. Běhálek [-] ) , V. Volf [-] , P. Valeš [-] , M. Valeš [-] , P. Šašek [-] (57. J. Čížek [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
J. Kastner [-] (46. ) - J. Vlček [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , T. Benedikt [-] , T. Fořt [-] , M. Vojáček [-] , T. Beníček [-] , D. Souček [-] (81. K. Dolanský [-] )

ŽK: 24. R. Klíma , 30. O. Pelikán - 65. T. Fořt .
Hráči zápasu: P. Valeš - T. Benedikt .
Místo: Střížovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Legát Zdeněk - JANOUŠEK Pavel, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.