0:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešice se dál topí v krizi


Branky


1. V. Houdek , 7. M. Brejcha , 18. J. Průcha , 22. V. Volf , 60. V. Volf
0

Dnešice mají velký problém s počtem hráčů a zatím v sezóně tápou. Tři body za sedm kol je prostě málo. To Střížovicím se daří a drží se v horních patrech tabulky. Jejich zápasy navíc slibují gólové hody. Nejinak tomu bylo i tentorkát. Hosté potvrdili roli favorita a vcelku jasně přehráli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo po zápase

Výkop zápasu měli na starost hosté. Okamžitě po rozehrávce přišel nákop dopředu na naběhnutého Václava Houdka a ten v deváté vteřině poslal míč do sítě. Určitě se jednalo o jeden z nejrychlejších gólů v historii amaterského fotbalu v okresu. Střížovice byly i nadále lepším týmem a v 7. minutě přidaly druhou branku kdy na konci akce stál Michal Brejcha a rozvnil síť. Za dalších jedenáct minut se ke střele dostal Jiří Průcha a i díky uklouznutí brankáře poslal hosty do vedení 3:0. Stále to ale ještě nebylo ze strany hostů vše. V 22. minutě se dokázal prosadit i Vladimír Volf a zápas začínal smrdět debaklem. Domácí se ale dokázali sebral a drželi útočné výpady hostů na uzdě. Do poločasu už žádná branka nepadla. Stav po první půli tak byl 0:4. 

Dohrávání zápasu

Druhý poločas už toho moc nenabídl. Domácí se snažili dohrát zápas ze ctí a hosté neměli potřebu tlačit se více dopředu. Přesto se v 60. minutě znovu radovali. Druhou branku v zápase přidal Vladimír Volf a Střížovice tak nadělily nepopulárního ,,bůra". Navíc začtyři minuty musel po druhé žluté kartě do šaten Daniel Schuster. Dnešice ale už dokázaly neinkasovat a zápas takskončil scela zaslouženě 0:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Ladislav Mourek (trenér TJ Dnešice): "Ve dvacáté minutě jsme prohrávali 4:0 a bylo po zápase. Soupeř nás přehrál ve všech směrech. Byl běhavější, rychlejší a všude byl dřív. Momentálně máme málo lidí v kádru, takže hrajeme s tím co máme a bohužel ta kvalita na to není."

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Bylo vidět, že soupeř se pohybuje na konci tabulky. Podle toho zápas vypadal. Nám se hra dařila a soupeř nás příliš neohrožoval. Soupeř hrál tvrdě, a my jsme zápas v druhé půli už jen v klidu dohrávali. S výkonem i výsledkem spokojenost."



Sestavy



TJ Sokol Střížovice
F. Jehlík [-] , V. Hrubý [-] - R. Bagoš [-] - J. Bláha [-] , Z. Hegner [-] - J. Volf [-] , V. Volf [-] (80. P. Šašek [-] ) , J. Průcha [-] , M. Brejcha [-] , V. Houdek [-] (20. M. Valeš [-] ) , N. Timko [-] , A. Csiki [-] , J. Šilhánek [-] , M. Houdek [-] , R. Bárta [-] , D. Kagánek [-] , L. Jeslínek [-] , I. Frous [-] , J. Cader [-] , D. Schuster [-] , S. Duspiva [-] , V. Běhálek [-] (10. M. Valeš [-] )

ŽK: 10. V. Běhálek , 32. M. Brejcha , 34. D. Schuster , 48. N. Timko . ČK: 64. D. Schuster .
Hráči zápasu: F. Jehlík , A. Csiki .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šálková Helena - MICHÁLEK Tomáš, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.