3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny si doma poradily s nováčkem


Branky


40. P. Brašna , 55. M. Kasl , 80. M. Kasl
0

Letiny letos podávají výkony jako na houpčce, v závislosti na tom, v jaké sestavě se sejdou. Proti Ptenínu se ale sešly a tak věřily v dobrý výsledek. Ptenín si jako nováček vede nad očekávání a okupoval horní příčky tabulky. Domácí první poločas prospali a mohli být rádi, že Ptenín nešel do vedení. V druhém poločase se ale výkon zvedl a začaly padat branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostů

Začátek zápasu se povedl více hostům. Ti byli všude dříve než domácí a získávali tak převahu. Z několika šancí ale Ptenín nedokázal překonat dobře chytajícího Hopa. A tak ve 40. minutě udeřili domácí vlastně z ničeho. Zaváhání stopera využil Petr Brašna, vypíchl balon a postupoval sám na golmana. V zakončení si poradil a Letiny šťastně vedly. Ještě do poločasu se domácí radovali znovu. Petr Brašna uklidil balon do sítě, jenže praporek asistenta vyletěl nahoru. Šlo o hodně hraniční situaci, rozhodčí ale věřil pomeznímu a odpískal ofsajd. Poločas tak skončil 1:0. 

Srovnání hry

V poločase si domácí řekli, že takle to nepůjde a do druhé půle byli vyrovnaným soupeřem pro Ptenín. Na úvodní branku druhého dějství se nečekalo příliš dlouho. V 55. minutě so balon na straně uzmul Petr Brašna, prošel přes jednoho obránce a připravil parádní balon pro Martina Kasla. Ten už z malého vápna neměl problém skórovat. Hosté měli následně několik nadějných situací ke vstřelení branky. Mezi tyčemi ale exceloval Martin Hop. Hráči Lučiny tak na něj nenašli recept. Naopak na druhé straně donutil Kasl Maršálka kapitulovat již potřetí a rozhodl o osudu utkání. Domácí tak berou tři body, na výkonu bude ale potřeba ještě zapracovat. 



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč TJ Letiny): "První poločas byl z naší strany špatný. Soupeř nás přehrával, byl všude dřív. V poločase jsme si něco řekli a druhá půle už byla lepší. Neřekl bych, že jsme soupeře přehráli, ale vyrovnali jsme hru. S výsledkem spokojenost, s výkonem menší ale tři body beru."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Kasl [-] , M. Matejov [-] , J. Baumruk [-] , J. Pelíšek [-] , P. Brašna [-] , T. Hupač [-] , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] (75. M. Kůs [-] ) , M. Baxa [-] , P. Juráš [-] (75. K. Hajšman [-] )

TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - J. Podzimek [-] (68. J. Schejbal [-] ) , P. Sedláček [-] (73. J. Černý [-] ) , R. Hnojský [-] , Z. Smítka [-] , R. Šobr [-] , A. Mebarki [-] , M. Šašek [-] (80. L. Přibáň [-] ) , L. Kaufner [-] , V. Rajšpís [-] , K. Sedláček [-] (65. R. Kukeně [-] )

ŽK: 2. M. Matejov - 30. M. Šašek , 35. R. Hnojský .
Hráči zápasu: P. Brašna .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Komanec Petr - KOŘÍNEK Petr (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.