0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 13:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice poprvé v sezóně udržely nulu


Branky


70. V. Houdek , 72. J. Volf
1

Domácí Dvorec podává nevyrovnané výkony, čemuž také odpovídá jeho postavení ve středu tabulky. Na svém hřišti přivítal mladý tým Střížovic. Jejich zápasy slibují vždy gólové hody a všichni tak byli v očekávání jak to dopadne tentokrát. Zápas na složitém povrchu nepomáhal kombinační hře. Hrály se tak spíše nakopávané balony. Hosté měli mírnou převahu a dokázali jí během dvou minut v druhé půli zúžitkovat a odvážejí si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Zápas se hrál na nerovném terénu a balon hodně odstakoval. Nebylo tak k vidění příliš fotbalové krásy, ale spíš bojovnost a touha po vítězství. Oba týmy si v prvním poločase vypracovaly jednu nadějnou šanci. V obou případech se zaskvěli brankáři. Nejdříve Greguš a poté i Pelikán. Do šaten se tak šlo bez branek. 

Dvě chyby ve dvou minutách rozhodly

Hosté si v šatně řekli, že zjednoduší hru a budou hrát přímočarý fotbal. Góly to ale stále nepřinášelo. Skórovat se nakonec podařilo domácím. Jejich radost ale zkazil dobře odmávaný i odpískaný ofsajd. V 70. minutě využil zaváhání obrany domácích Václav Houdek a poslal Střížovice do vedení. Za dvě minuty zahrávali hosté roh. Balon centrovaný do vápna se několikrát odrazil, a protože Dvorci se nepodařilo balon odkopnout, dostal se k němu kapitán Jan Volf a propálil vše, comu stálo v cestě. Domácím se i přes velkou snahu nepodařilo vytvořit si nějakou slibnou příležitost a Střížovice tak poprvé v sezóně udržely čisté konto a vezou tři body z Dvorce.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "První poločas byl vyrovnaný, oba týmy měli po jedné velké šanci. Zápas byl vcelku tvrdý, ale né zákeřný. Po dvou chybách jsme dostali dva góly a to rozhodlo. Střížovice zaslouženě vyhrály. Mají mladý kvalitní tým, pro mě je to jeden z favoritů soutěže."

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Hřiště byla hrůza, je to tam drnové. Balon tak hodně odskakoval jak nám, tak domácím. Řekl bych, že jsme soupeře herně přehrávali. Přesto měli taky velkou šanci. Góly se dostavily až v druhém poločasu, kdy jsme zjednodušili hru a dvakrát skórovali. Panuje tedy spokojenost. Tým zápas odmakal."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - J. Panc [-] (46. T. Kulhánek [-] ) , A. Vavřička [-] (79. M. Havel [-] ) , P. Brožovský [-] , J. Rojík [-] , Z. Tomaščík [-] , M. Greguš [-] , P. Kalabza [-] (72. P. Kalabza [-] ) , M. Matějov [-] , L. Trhlík [-] , O. Košán [-]

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - R. Klíma [-] (46. M. Valeš [-] ) , M. Brejcha [-] (46. M. Valeš [-] ) , J. Průcha [-] , V. Houdek [-] (81. F. Fremr [-] ) , V. Hrubý ml. [-] , M. Brůha [-] (72. N. Timko [-] ) , J. Šilhánek [-] , J. Volf [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

ŽK: 30. J. Panc , 64. P. Brožovský , 84. P. Kalabza - 36. V. Běhálek , 77. J. Volf .
Hráči zápasu: V. Běhálek .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - GREGUŠ Pavel (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2016 18:10
Dobrý den,prosím o změnu druhé branky hostů v 72 min. dával gol Valeš Petr a ne Volf Jan děkuji.V sestavě je M.Valeš dvakrát, Má tam být M.Valeš a P.Valeš děkuji za změnu VALEŠ