4:1
(2:0)
49. J. Jůza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství domácích


Branky


0

Libáni se poslední dobou moc nedaří a již klesla na třetí místo. Díky dnešní výhře ji předskočil i domácí tým Tatran Hostinné

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v závěru prvního poločasu

Obě mužstva vstoupila do zápasu aktivně. Hosté z Libáně bohužel kombinovali pouze po vápno a branku domácích vůbec neohrozili. Domácí Tatran se také dlouho nemohl prosadit, až v závěru poločasu se brankami Poláka a Jakoubka ujal dvougólového vedení. V kabině Libáně byla o poločase motivační atmosféra a chtěli druhý poločas otočit.

Vyloučení Havlíka ve druhém poločase zhatilo naděje hostí na lepší výsledek

Začátek druhého poločasu vyšel lépe hostům. Opravdu začali jezdit po zadku a domácím se vyrovnali v nasazení. Také se jim hned ve 49. minutě podařilo snížit na 2:1 Jakubem Jůzou. Libáň byla v dalších okamžicích zápasu tím lepším celkem a vyrovnání viselo ve vzduchu. Pak ovšem přišla 72. minuta, vyloučení Havlíka a naděje hostů na vyrovnání pomalu skomírala. Domácí se opět dostali do hry a přesilovku dokonale využili vstřelením dalších dvou branek. Tento zápas asi rozhodla nedisciplinovanost jednoho hráče a umožnila domácím cestu k snadnějšímu vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer vedoucí mužstva - Tatran Hostinné: Oboustranně bojovné utkání. V prvním poločase jsme se dlouho nedokázali gólově prosadit, až skoro v závěru jsme se ujali dvoubrankového vedení. Úvod druhé půle jsme zaspali a nechali hosty snížit. V závěru utkání po dvou rychlých brejcích jsme potvrdili naše zasloužené vítězství.

TJ Sokol Libáň
Jiří Pešta - Libáň: V prvním poločase jsme nedokázali ohrozit branku domácích a v závěru poločasu dostali dvě branky. Do druhé půle jsme nastoupili aktivně a po třech minutách vstřelili branku na 2:1. Domácí jsme přehrávali, ale bohužel přišel zkrat Havlika, který se nechal pro mne nepochopitelné vyloučit. I v deseti jsme se snažili vyrovnat, hru jsme otevřeli a domácí z brejku dali dvě branky.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - P. Janouch [-] , A. Rodr [-] , D. Hruška [-] , D. Polák [-] - P. Nosek [-] , R. Kosina [-] , T. Valeš [-] (56. M. Filcsák [-] ) , R. Polák [-] - M. Jakoubek [-] , P. Šmucer [-]

TJ Sokol Libáň
L. Miech [-] - J. Jůza [-] , J. Švorc [-] (46. T. Macek [-] ) , R. Mutzer [-] , J. Smetana [-] - M. Valnoha [-] ( ) (78. J. Jůza [-] ) , M. Kalinka [-] , Z. Pešta [-] , O. Mička [-] (74. L. Tu Hai [-] ) - R. Balcar [-] , R. Havlík [-]

ŽK: 72. R. Polák . ČK: 72. R. Havlík .
Hráči zápasu: M. Jakoubek - M. Kalinka .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku