1:3
(1:1)
18. M. Hořký
65. M. Frána
77. M. Frána (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany pokračují v jízdě III. třídou


Branky


21. T. Hupač - 18. M. Hořký , 65. M. Frána , 77. M. Frána (p.)
0

Letiny mají problém s hráči a v některých zápasech musejí nastoupit i starší ročníky. To je důvod proč jednou zahrají skvěle a podruhé propadnou. V Lužanech to je jiná pohádka. Od sestupu ještě nepoznaly chuť porážky a vévodí soutěži. Byly tak mírným favoritem zápasu. V prvním poločase byl zápas vyrovnaný, domácí ale zahodili dost příležitostí a ve druhém poločase na to doplatili. Lužany zápas strhly na svou stranu i díky sporné penaltě. I nadále tak nenašly přemožitele a vezou z Letin tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Prvotní minuty zápasu byly vyrovnané. Akce povětšinou končily ještě před vápnem. Jako první se do vedení dostali hosté. Na konci akce stál Miloslav Hořký. Letiny ale přispěchaly s odpovědí hned za tři minuty. Na balon z rohového kopu si naskočil Karel Hajšman, svůj pokus opřel do břevna, odražený balon ale spadl k nohám Tomáš Hupače a ten propálil vše, co bylo v cestě. Následovaly velké šance domácích. Nejprve sám na brankáře postupoval Martin Kasl. Rudolfa Fuchse v bráně však nepřekonal. V dalších minutách našel Vít Pikhart ve vápně osamoceného Petra Brašnu. Balon ale o drn nadskočil a Brašna ho nezasáhl tak, jak chtěl. Před koncem poločase přišla ještě jedna obrovská šance. Radek Přibáň pelášil sám na Fuchse. Ani on ale nedokázal zachovat chladnou hlavu a poločas tak skončil 1:1.

Zlepšený výkon hostů

Domácí jistě chtěli pokračovat ve výkonu z první půle. Lužany jim to ale už nedovolily. Začaly více držet balon a přehrávaly svého soka. Vyplatilo se to v 65. minutě, kdy Marek Frána poslal hosty opět do vedení. Letiny zareagovaly změnou formace na tři obránce. Nedařilo se ale dostat Lužany pod souvislý tlak. Při jednom z útoků hostů došlo k faulu někde na hranici vápna. Rozhodčí rozhodl, že se bude kopat penalta. Domácí to nesli těžce. Podle nich byl faul venku. Rozhodčí ale samozřejmě svůj vedikt nezměnil a Marek Frána se postavil k balonu. Bezpečně proměnil a přidal svůj druhý gól v zápase. Dvě minuty po brance přišla další rána pro domácí. Kapitán Milan Baxa uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Chvíli na to se navíc zranil Radek Přibáň, a jelikož domácí už měli vystřídáno dohrávali jen v devíti. Letiny tak už nedokázaly s výsledkem nic udělat. Ani Lužany už žádnou branku nepřidaly a zápas tak skončil 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Milan Kůs (hráč TJ Letiny): "Opět problém s účastí. Dorazilo nás třináct a musel jsem nastoupit v základu. První poločas byl vcelku vyrovnaný, ale měli jsme více gólových šancí.Taktika byla zase přizpůsobena na naše rychlé útočníky. Měli jsme dvě vyložené šance, kdy šli naši hráči sami na golmana. Bohužel neproměnili. Samozřejmě se nám to vymstilo. Ve druhé půli byl soupeř lepší. Pak přišla sporná penalta, podle kluků to bylo venku. Nemůžu to úplně posoudit, stál jsem daleko, ale klukům věřím. Na konci byla ještě snaha se zápasem něco udělat, přišla ale červená a následně se zranil Přibáň a dohrávali jsme v devíti. Po zápase se hodně mluvilo zda penalta byla nebo nebyla, stejně tak i červená. Kdybychom v první půli dali šance, nebylo by se o čem bavit. Je to škoda."




Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , P. Juráš [-] - V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] , V. Klasna [-] - P. Brašna [-] (67. A. Bína [-] ) - M. Kasl [-] , M. Kůs [-] , K. Hajšman [-] , T. Hupač [-] (46. P. Přibáň [-] )

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Frána [-] , K. Naxera [-] , M. Rath [-] (46. J. Běl [-] ) , R. Soušek [-] (81. D. Běl [-] ) , M. Hořký [-] , P. Pecháček [-] (55. P. Hodan [-] ) , M. Toma [-] , M. Havránek [-] , M. Dietl [-] , J. Pecl [-]

ŽK: 39. M. Kasl , 51. M. Baxa , 53. P. Juráš - 27. P. Pecháček , 72. M. Havránek . ČK: 79. M. Baxa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KOŘÍNEK Petr (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.