Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po krásném a dramatickém utkání si odváží všechny body Vstiš


Branky


23. K. Kubát , 57. Z. Regner , 63. V. Vopička - 13. P. Švec , 39. O. Vodička , 52. P. Švec , 90. D. Malý
0

Domácí měli před zápasem na svém kontě sice jen šest bodů ale v žádném zápase výkonostně nepropadli a tak se dalo čekat, že potrápí i zatím stoprocentní Vstiš. Ta šla do zápasu jako tým s největším počtem vstřelených branek a i nejméně inkasovaných. Logicky se tak řadí mezi velké favority soutěže. Zápas se nakonec ukázal jako souboj dvou herních stylů. Zatím co Merklín sází na držení balonu a postupnou kombinaci, tak Vstiš spoléhá na rychlost svých útočníků a brejkové situace. Štastnější nakonec byli hosté, i když průběhu by spíše odpovídala remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Od začátku utkání byl na balonu spíše domácí Merklín a hosté se soustředili na rychlé brejky. V 13. minutě přišel jeden z nich. Tři hráči Vstiše postupovali na dva obránce domácích, přihrávkou vyřadili obránce a postupovali dva na bránu. Ondřej Vodička pak našel přihrávkou Petra Švece a ten neměl problém poslat balon do poloodkryté branky. Odpověd domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Na balon ze standartní situace si naskočil Kamil Kubát a hlavičkou od země překonal Košana v bráně. Hra byla pak vyrovnanější a i hosté drželi balon více na svých kopačkách. Když už se poločas pomalu chýlil ke konci přišla pěkná akce hostů. Na levé straně hřiště si útočící hráči dobře přihráli a přes jednoho z útočníků otočili hru na druhou stranu, tam si balon uzmul Ondřej Vodička a řítil se sám na golmana. V zakončení si poradil ranou podél golmana a přidal svůj sedmý gól v sezóně a vede tak tabulku střelců. Poločas tak skončil lépe pro Vstiš.

Zlepšený výkon domácích

Domácí vlétli do druhého poločasu s vědomím, že ještě není nic ztraceno a zatlačili tak hosty. Jenže v 52. minutě využili hráči Družstevníku brejkovou situaci po ose Vodička- Švec a druhý jmenovaný poslal hosty již do dvoubrankového vedení. V tu chvíli ale jako by přestali hrát. Domácí je dokázali zatlačit před jejich vápno. Merklínští byli všude dřív, sbírali každý odražený balon a v tu chvíli to vypadalo, že je jen otázkou času, kdy tam nějaký ten gól spadne. A netrvalo to dlouho v 57. minutě si vzal balon Jakub Grüner, prošel přes bránícího hráče a naservíroval balon Zdeňku Regnerovi, ten si v zakončený počínal zkušeně a snížil na rozdíl jediné branky. Běžela 63. minuta, když se domácí dočkali řekl bych zaslouženého vyrovnání. A nebyl to jen tak nějaký gól. Přibližně na 25 metrech se halfvolejem opřel do balonu Václav Vopička a trefil se do šibenice tak, že by to klidně mohl být borec na konec. Po vyrovnání ale domácí polevili ve velké aktivitě a hra se znovu více srovnala. V 80. minutě pak přišla další brejková situace hostů. Ale domácí stoper Marek David na poslední chvíli, vcelku pochopitelně, zatáhl za záchranou brzdu, pouze ale za cenu červené karty. Domácí se poté zatáhli a bránili remízu. V posledních vteřinách utkání se v závaru před bránou Merklína nejlépe zorientoval Daniel Malý a propálil vše, co mu stálo v cestě. Stal se tak hrdinou Vstiše a katem Merklína pro který je takovýto konec poměrně krutý. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Musím říct, že nato, že jsme hráli s týmem z čela tabulky tak to byl vyrovnaný zápas úplně do konce. Bylo to výborné utkání na tom se shodli obě strany. Soupeř to hraje na rychlé útočníky. My jsme spíše drželi balon. Ve druhé půli se nám podařilo zatlačit soupeře a vyrovnat.Bohužel v poslední vteřině jsme přišli o remízu. Všechny bych chtěl pochválit, za výsledek né, ten nás trochu mrzí ale za bojovnost a přístup k utkání."

TJ Družstevník Vstiš
Antonín Ježek (hráč TJ Vstiš): "Opět jsme šli do zápasu oslabení ale první půli jsme plnili to co jsme chtěli hrát, brejky a hru s balonem jsme přenechali domácím. Ve druhé půli místo toho abychom to v klidu dohráli tak jsme vypadli z tempa a soupeř nás zatlačil a vyrovnal. Ten jejich třetí gól byl opravdu výstavní. Nakonec jsme ale po závaru v poslední minutě dokázali dát vedoucí gól."



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - T. Grüner [-] , V. Vopička [-] , J. Grüner [-] , Z. Regner [-] (88. V. Hettler [-] ) , S. Špirk [-] , K. Kubát [-] , J. Klíma [-] , L. Velek [-] (27. D. Marek [-] ) , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - T. Maday [-] , M. Korčík [-] , P. Švec [-] , J. Vodička [-] , R. Švec [-] , D. Malý [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-]

ŽK: 47. J. Pyrgal . ČK: 80. D. Marek .
Hráči zápasu: J. Klíma - M. Korčík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - ANDERLE Jan (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.