1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezgólová remíza v Poříčí


Branky


0

Spálené Poříčí doma zatím oba zápasy vyhrálo a další výhru si chtěli připsat i proti Dnešicím. Ty odehrály dva velmi nevydařené zápasy a body potřebují jako sůl. Hosté předvedli v první půli sympatický výkon po vyloučení už se ale jen bránili. Nakonec se ale probránili až k penaltám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance hostů

Dnešice vstoupily do utkání aktivně a hned v úvodních minutách se před brankářem zjevil Martin Schlehofer ale nedokázal Lukáše Vargu překonat. Stejná situace je opakovala i za pár minut. A skončila opět úspěšným zákrokem Vargy. Domácí následně převzali iniciatuvu a přehrávali hosty. Jejich finální fáze ale vázla, takže si žádnou velkou šanci nevytvořily. V 40. minutě zastavil Martin Schlehofer slibně se rozvíjející akci přidržením soupeře. Jelikož už jednu žlutou měltak musel předčasně do sprch. Poločas tak skončil bez branek.

Tlak domácích

Druhý poločas už se hrál pouze na branku Dnešic. Ty ve všech lidech bránily alespoň bod. Poříčí ale nedokázalo využít početní převahy a vytvořit si nějaké zajímavé situace. Když už se náhodou dostali domácí k zakončení, výborný Jehlík jejich pokusy zlikvidoval. Hosté se tak nakonec probránili k remíze 0:0.

Domácí nakenec berou dva body

V penaltovém rozstřelu měli pevnější nervy domácí a připisují si tak druhý bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš (hráč TJ Dnešice): "Nevyužili jsme tři vyložené příležitosti a po zbytečném vyloučení jsme rádi za bod."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
L. Varga [-] - R. Vaidiš [-] , J. Pelc [-] , O. Bláha [-] , R. Bořík [-] , J. Louda [-] - L. Mošna [-] , O. Homolka [-] , M. Hofman [-] - R. Nolč [-] , M. Šesták [-] -

TJ Sokol Dnešice
F. Jehlík [-] - R. Bagoš [-] , S. Duspiva [-] , L. Vomela [-] , I. Frous [-] , R. Bárta [-] - Z. Hegner [-] , J. Bláha [-] , L. Jeslínek [-] - K. Schlehofer [-] , M. Schlehofer [-]

ŽK: 42. J. Louda , 59. R. Vaidiš - 8. I. Frous , 18. M. Schlehofer , 23. L. Jeslínek , 25. S. Duspiva . ČK: 40. M. Schlehofer .
Hráči zápasu: F. Jehlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - BÖHM Zdeněk (N), VOKÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.