3:1
(2:1)
24. J. Vican
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2016 18:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí potvrdili výhodu domácího prostředí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase byli domácí blíže vítězství

V prvním poločase se na stadionu FC Cheb hrálo velmi pohledné utkání.Ve 24. minutě se hosté ujali vedení, když domácímu brankáři vypadl balón z ruky a Josef Vican ho dorazil do sítě.O dvanáct minut později ale zužitkoval tlak domácích ve vyrovnávací trefu Radim Prokopec. Ve 41. minutě opět Radim Prokopec otočil vedení na stranu domácích.Tak skončil první poločas.

Ve druhé půli domácí přidali ještě jednu branku.

Do druhé půle nastoupili hosté s odhodláním vyrovnat.Domácí ale nepřipouštěli žádný tlak soupeře, naopak v 71. minutě pojistil vedení domácích Václav Altman a zvýšil na 3 : 1.Domácí si už výhru nenechali vzít a po právu vyhráli.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý: Po vstřelené brance jsme přestali hrát, byl to z naší strany jeden z nejhorších výkonů za poslední dva roky.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - M. Halada [-] , J. Vondrášek [-] , F. Eschler [-] , P. Dulovec [-] - P. Sedlák [-] , I. Kutlák [-] (85. J. Vondrášek ml. [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Lungu [-] (89. P. Benkovský [-] ) - V. Altman [-] (81. D. Račák [-] ) , R. Prokopec [-] -

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - D. Petřík [-] (63. J. Němeček [-] ) , L. Macák [-] , R. Panajotov [-] , R. Kaňok [-] , B. Rychna [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] (85. D. Patera [-] ) , T. Roulich [-] , M. Pešák ml. [-] (46. R. Rychna [-] ) , J. Vican [-]

ŽK: 64. J. Vondrášek , 65. P. Sedlák , 90. J. Klier - 65. T. Roulich .
Počet diváků: 500. Rozhodčí: Štěrba Václav - NEHASIL Lukáš, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.