Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavě se stále nedaří


Branky


0

Oldřichov se dnes vyznamenal, když dokázal domácí připravit o body v utkání. Vyhrál vysokým rozdílem a protáhl tak sérii neúspěchu ze strany domácích, kteří stále v souteži nenašli své místo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichov vede 3:0

Už v 7. minutě přišel první gól. Postaral se o něj Vitouš Martin a poslal hosty do brzkého vedení. Domácí nehráli špatně, ale hosté také ne. Byli to ovšem Oldřichovští, kteří se snažili více a dávali branku za brankou. Další přišla ve 13. minutě, když se trefil Lebruška po kombinační akci a stav 2:0 už zaváněl prohrou pro domácí, pokud by se tedy nezvedli a se stavem něco neudělali. Poté ještě hosté přidali branku z penalty, o kterou se postaral Vitouš. Hosté tak odcházejí do kabin za stavu 0:3. To ještě hráli aktivně a měli osud ve svých rukou.

Oldřichov stejně vyhrál

V té druhé ale jaksi odešli, jakoby se uspokojili se současným stavem, tedy s jejich pohodlným vedením a začali na hřišti vyloženě chodit. Toho se hned chopili domácí, konkrétně Brejška a ten snížil ve 48. minutě na 1:3. Jenže to nestačilo a domácí se museli snažit i nadále, další branku ale nepřidali. Poté se ještě trefil Pavěl Věchet a už bylo s góly hotovo. Oldřichov měl ještě spousty dalších vyložených šancí a mohlo to klidně i skončit 7:0, ale dopadlo to jen o tři branky na jejich účtě méně. I domácí ale měli své velké šance, ale nic z toho už nedali. Hosté tak poráží domácí ve výsledku 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (vedoucí Libchavy): Doufali jsme, že ta druhá polovina zimy bude hratelnější, ale zatím to tak nevypadá. Trápíme se herně i střelecky a teď nám to zkrátka nejde. Vypíchnu jen Brejšku, který dal dvě branky za poslední dvě utkání.

TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (trenér Oldřichova): První půle byla dobrá, ale v té druhé jsme vyloženě chodili. Jinak bych lhal, kdyby neřekl, že jsme sem nepřijeli vyhrát. Podle tabulky jsem očekával vlastně pouze výhru. Jinak bych vypíchl Lebrušku i Vitouše, hráli ze středu a hráli dobře. .



Sestavy


TJ Horní Libchava
J. Podroužek [-] - P. Heinrich [-] , D. Horák [-] (69. J. Tauš [-] ) , V. Ondrúšek [-] , J. Brejška [-] , R. Tichý [-] , L. Nevrlý [-] , V. Tkachenko [-] , M. Vyšohlíd [-] , P. Erben [-] , J. Králíček [-] (46. R. Krasniqi [-] )

TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - J. Tyrš [-] , P. Sedláček [-] , M. Satranský [-] , P. Neumajer [-] - M. Lebruška [-] (73. J. Havran [-] ) , F. Jonáš [-] (46. P. Solík [-] ) - P. Věchet [-] - J. Šrédl [-] (69. T. Pícha [-] ) , M. Semerád [-] , M. Vitouš [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: CHLÁDEK David - JÁNSKÝ Josef, ŠEFČÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.