Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice dál pokračují v jízdě


Branky


0

Lokotka béčko se zatím drží někde uprostřed tabulky se dvěma body. Hosté, značně posíleni, si ale určitě přijeli pro tři body, ale nedostali je zadarmo a jen vysoký počet vstřelených branek dnes mohl znamenat výhru...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:4, Lokotka zaspala

Domácí začali vyloženě hrozně a dopouštěli se jedné chyby za druhou. Hosté to dokázali zužitkovat, což je velice důležité, protože chyby nechyby - někdo je trestat musí. První proměnil Kvíz Vašek a hosté šli do vedení již ve 3. minutě. V jedenácté minutě opět chyba zadních řad domácích a branka na 0:2. Střelec byl ten samý, tedy Venca Kvíz. 21. minuta a Lokotka opět tropí chybu, z čeho plyne branka Lukáše Šilhána, ke kterému se ve 34. minutě připojuje Pavel Kolda. Stav 0:4 a domácí přeci jen velí k útoku. Nakonec se ještě do šatny radovali z branky, kterou ve 40. minutě vystřelil Markovský Tomáš. Stav tedy v polovině hry 1:4.

Lokotka obrat nedokonala

Druhá půle byla podobného rázu, jenže s větší snahou na straně domácích. Ti nic nevzdali a na hosty se vrhli. V 63. minutě se dokázal dobře prosadit Jan Lupšák a Pertoltice dostali trochu vařcí sprchy. Tu domácím vrátli v 73. minutě, kdy se zase na druhé straně prosadil David Řehák. Tempo pozvolna upadalo, protože bylo jasné, že se hosté bodů pustit nechtějí. V 85. minutě se za domácí dále trefil Ryl Daniel, ale to již bylo příliš pozdě na nějaký obrat, protože za nedlouho rozhodčí oznámil pískotem konec zápasu. Skóre na konci tedy 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
Zdeněk Rajšner (Lokotka): Očekávali jsme těžký zápas, protože všichni víme, jak se v Pertolticích posilovalo. Soupeř byl určitě lepší a vyhrál zaslouženě. My jsme sice snížili, ale to byl již závěr utkání a a my už více nevydolovali. Z týmu vypíchnu Košťiala, našeho kapitána, který z nás zahrál asi nejlépe.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa B
T. Piskor [-] - R. Vnuk [-] , J. Lupšák [-] , J. France [-] (55. D. Ryl [-] ) , T. Markovský [-] , Z. Rajšner [-] , K. Kutloch [-] (80. M. Pelc [-] ) , P. Poláček [-] , P. Jasanský [-] (41. J. Hochman [-] ) , M. Braneac [-] (37. M. Koštial [-] ) , K. Blahout [-] (59. V. Horáček [-] )

FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - V. Kvíz [-] , L. Šilhán [-] , D. Řehák [-] , R. Herák [-] (80. J. Švimberský [-] ) , J. Novák [-] (53. S. Bozadjiev [-] ) , M. Švík [-] , J. Miler [-] , M. Škváro [-] , P. Kolda [-] , L. Nedbal [-] (59. J. Fedák [-] )

ŽK: 36. J. France , 67. D. Ryl - 39. R. Herák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mengr Jiří - VOLF Pavel, NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.