Cvikov si doma věděl s Okny rady


Branky


18. P. Zvára , 21. J. Moravec , 23. V. Tima , 36. V. Tima , 60. D. Pasarič , 89. P. Vacek - 27. P. Havrlant , 63. L. Novotný
0

Okna minulé kolo prohrály a to velkým rozdílem. Na Cvikově si jistě chtěli zvednout sebevědomí, ale to se dnes nekonalo. Domácí celek byl na hosty perfektně připraven a z hřiště je vyprovodil podobným způsobem jako to udělali minulí vítězové...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4:1, nazdar

Cvikov měl v sestavě posily z áčka, jenže ti za áčko odehráli zápas včera, a tak do utkání s Okny nastoupili lehce vysílení, ale ve finále to ani nebylo nijak zásadně cítit. Naopak, posily typu Rokoš, Tima a další, byly na hřišti skutečně znát. V 18. minutě se jako první v utkání trefil Zvára Patrik a domácí šli do vedení. Okna se snažila, ale štěstina jim dnes taky zrovna moc nepřála. Na domácí si zkrátka nepřišli. Ti se prezentovali slušným fotbalem a ve 21. minutě to byl další hráč domácích, jmenovitě Moravec Jiří, který dával na 2:0. O dvě minuty později střílel Tima Václav a stav 3:0 již naháněl hrůzu. O snížení se ve 27. minutě postaral Havrlant Petr, jenže ještě ve 36. minutě přišla poslední poločasová branka. Autorem byl Tima Václav. Poločas je u konce, stav 4:1.

Obrat rozhodně nebyl na programu dne

Druhý poločas byl spíše o tom, dohrát ve zdraví. I ve Cvikově panovaly teploty kolem 30 °C, takže hráči asi byli rádi, že na hřišti nezkolabovali. V 60. minutě ale mohli zkolabovat hosté, když dostali další branku. Postaral se o ni v 60. minutě Daniel Pasarič. Za tři minuty sice zase snížili hosté, díky Lukáši Novotnému, který využil zaváhání domácí obranné linie a alespoň kosmeticky poupravil skóre o branku navíc. V 89. minutě poté už jen završil domácí výhru Pavel Vacek a to brankou na výsledných 6:2. Cvikov tak bere velice důležitou výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Cvikov B
Karel Holoun (vedoucí Cvikova): Chtěli jsme urvat vítězství a nakonec se nám to povedlo. Dali jsme dnes dost branek a soupeře přehráli. Bylo sice horké počasí, ale to platilo pro obě strany. Z týmu musím vypíchnout kapitána Rokoše, který zahrál stopera a Timu, který válel v útoku a dal dvě branky.




Sestavy


FK Cvikov B
M. Vancl [-] (46. L. Vančura [-] ) - P. Rokoš [10.0] , S. Machačný [-] , D. Pasarič [-] (61. P. Bosák [-] ) , M. Adlt [-] (46. F. Adlt [-] ) - P. Vacek [-] , J. Adlt [-] , P. Brenn [-] - V. Tima [-] (46. F. Švorc [-] ) , J. Moravec [-] - P. Zvára [-] (61. F. Šťastný [-] )


ŽK: 82. P. Vacek - 82. M. Henc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jankech Pavel - TÁBORSKÝ Josef, TICHÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.