J. Dufek 25. (p.)
F. Hanuš 75.
2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuhaň domácí boj znovu nezvládla


Branky


25. J. Dufek (p.) , 75. F. Hanuš - 32. L. Doubek , 45. Z. Ptáček
0

Souboj celků, kteří z kraje ligy nemají zrovna optimální formu. Vlatinov měl dnes ale více štěstí, protože ovládl loterii pokutových kopů. Domácí tak v sezóně stále bez výhry...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu otáčeli hosté

Očekával se extrémně vyrovnaný zápas a to se také naplnilo hned od úvodních minut. Ale to by nebyly hosté, kdyby ze začátku neztropili hrubku jako hrom. Dopaldo to penaltou, kterou ve 25. minutě proměnil Dufek Jan. Hosté se ale zvedli a do konce poločasi dokázali skóre otočit. Nejdříve se vyrovnávací brankou předvedl Lukáš Doubek ve 32. minutě a poté v poslední minutě první půle skóroval Vašek Štembera. Hrá v této půli nejspíše patřila Valtinovu a ti odešli do šatny s psyhologickou výhodou vstřelené branky. Stav prozatím 1:1.

Naprosto opačná druhá půle

Valtinov jakoby začátky poločasů vůbec nezvládal. Tuhaň do poločasu vkročila lépe a snažila se o vyrovnání, které nakonec i přišlo. V 75. minutě se dobře prosadil Hanuš Ferdinand, domácí střelec, a vlastně jen těžil z toho, že se domácí dokázali semknout a Valtinov snad ani nepustili ze svého vápna. Branka padla z přímého kopu a byla skutečně impozantní, navíc nechytatelná. Pro hosty to byla škoda, protože ti měli v té době svou obrovskou tutovku a kdyby ji proměnili, mohlo to celé dopadnout jinak. Takhle se muselo jít do penalt. Ty nakonec v poměru 4:3 ovládli hosté a slaví tak svou první výhru v novém ročníku. Stav po penaltách byl 2:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): My toho moc neočekávali, protože ta sestava nás stále pálí. Dnes jsme se ale sešli poněkud dobře a ta hra podle toho i vypadala. Tohle vítězství nám navíc dodalo jistou naději takže věřím, že se teď vše zlepší. Dnes vypíchnu Zdendu Ptáčka a Štemberu Václava.



Sestavy


TJ Sokol Tuhaň
P. Heřmánek [-] - J. Novák [-] , J. Dufek [-] , F. Hanuš [-] , V. Krs [-] , J. Černý [-] (73. D. Pavlík [-] ) , M. Folíř [-] , V. Dufek [-] (88. T. Vodráška [-] ) , M. Beneš [-] , R. Chlumecký [-] , P. Dolejš [-] (46. M. Krejčí [-] )

TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - M. Pýcha [-] (56. J. Šuma [-] ) , V. Štembera [-] , L. Doubek [-] , T. Kudláček [-] , M. Šimon [-] , Z. Ptáček [-] , J. Kristek [-] , M. Nešvera [-] , J. Zelený [-] , L. Novák [-]

ŽK: 15. J. Kristek , 66. J. Šuma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mengr Jiří - TÁBORSKÝ Josef, CHRAMOSTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.