4:2
(1:1)
17. P. Vacek
75. P. Rokoš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

2.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov hrál (ne)doma a připisuje si první ligovou výhru


Branky


21. P. Věchet , 60. M. Vitouš (p.) , 63. J. Šrédl , 81. M. Satranský - 17. P. Vacek , 75. P. Rokoš (p.)
0

Domácí museli improvizovat, protože hřiště v Oldřichově nehostilo soupeře ze Cvikova, konkrétně béčko, ale místní pouť. Oldřichov tedy musel utkání odehrát v Prysku a změna půdy jako by vůbec nebyla poznat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre do šatny

Cvikovské béčko bylo v první půle zřejmě lepším celkem. Fotbalovost byla na jejich straně a předváděli to neustále. Sestup jim paradoxně prospěl, alespoň co se hry týče. Byť hráli sympaticky, Oldřichov je do žádných vyložencýh šancí ovšem nepouštěl, mimo jedné v 17. minutě. Tu totiž zužitkoval hostující hráč Pavel Vacek a poslal hosty do vedení 1:0. Odlřichov se ale rychle vzmapatoval a díky krásnému lobu Pavla Věcheta ve 21. minutě okamžitě srovnal zápas. To bylo v první půli vše, stav tedy 1:1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldřichov šel s hrou nahoru

Domácí přišli hostům na recept a již s míčem tolik nezaostávali. Naopak, ve druhé půli byli lepším družstvem a podepsalo se to na vedoucím gólu. V 60. minutě proměňoval penaltu Martin Vitouš a domácí šli do vedení. V 63. minutě se dále prosadil Jakub Šrédl a to už s hosty nevypadalo dobře. Ti sice stále úspěšně kombinovali a dokázali podržet balón, jenže na jednoduchou a účelnou hru Oldřichovsa dnes neměli, byť v 75. minutě snížili skóre. Z penalty se prosadil Petr Rokoš. Jenže v 83. minutě definitivně pečetil stav zápasu kapitán Martin Satranský a bylo vymalováno. Cvikov sice nezahrál špatně, ale na domácí to dnes nestačilo. Ti navíc během první půle zahodili dobré tři tutovky. Stav byl ve výsledku 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nový Oldřichov
Vladislav Satranský (vedoucí Oldřichova): Trochu jsme posílili a dnes to bylo vidět. Jsem za to rád, protože ostatní kluci se dokážou sejít ve velkém počtu a to i na tréninku, což je jedině dobře. Vyhráli jsme i přes změnu domácího hřiště, u nás byla totiž pouť. Dnes musím pochválit celý tým, odehráli totiž dobré utkání.




Sestavy


TJ Jiskra Nový Oldřichov
O. Vitouš [-] - P. Nemlein [-] (84. J. Havran [-] ) , P. Věchet [-] (71. T. Pícha [-] ) , H. Meduna [-] (60. P. Solík [-] ) , J. Šrédl [-] , J. Dvoram [-] (22. M. Vitouš [-] ) , P. Neumajer [-] , J. Tyrš [-] (50. F. Jonáš [-] ) , M. Satranský [-] , P. Sedláček [-] , Z. Veselý [-]

FK Cvikov B
F. Švorc [-] - M. Adlt [-] , P. Rokoš [-] , S. Machačný [-] (65. F. Šťastný [-] ) , J. Štefan [-] - P. Vacek [-] , V. Petrus [-] , J. Adlt [-] , P. Brenn [-] - F. Adlt [-] (70. K. Holoun [-] ) , M. Žák [-] (46. D. Pasarič [-] )

ŽK: 50. J. Šrédl - 77. P. Rokoš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Folk Miroslav - HAVRAN Jan, TYRŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.