M. Nešvera 85. (p.)
1:3
(0:1)
11. V. Šlajs (p.)
55. L. Kozák
68. M. Nýdrle
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

2.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valtinov na úvod doma zaváhal


Branky


85. M. Nešvera (p.) - 11. V. Šlajs (p.) , 55. L. Kozák , 68. M. Nýdrle
0

Valtinov spadl z Přeboru a proti Lindavě nepatřil k outsiderovi. Jenže sestava domácích se ještě před výkopem stále rozpadala a na body dnes domácí dosáhnout nemohli, Lindava totiž byla proti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Pro domácí začal zápas hůře. Valtinov sice měl zkraje poločasu šanci jako hrom, tu ovšem proměnit nedokázal, naopak. V 11. minutě se totiž pískl pokutový kop. Tu zavinil domácí obránce, když s míčem špatně zakličkoval ve vápně a podkopl hostujícího hráče. Penaltu proměnil Vilém Šlajs. Poločas byl ale ve výsledku velice vyrovnaný, jen ta produktivita na straně domácích nestála za moc, bohužel pro ně, bohudík pro hosty. Půle končí za prozatimního stavu 0:1 pro Lindavu.

Lindava nezaváhala

Celky znovu naskočily na trávník a Valtinov měl co dokazovat. Jenže to byli hosté, kteří se chopili otěží zápasu a vytvářeli si šanci za šancí. Dvě stoprocentní šance nejdříve nedopadly, ale poté již přišla branka číslo dvě. V 55. minutě střílel přesně Kozák Lukáš a stav již byl o dva góly. V 68. minutě se dále prosadil šutéř Nýdrle a stav již nevypadal vůbec dobře. Poté ovšem přišla pořádná šance pro domácí a ti ji zužitkovali v branku. Z pokutového kopu se pět minut před koncem trefil Milan Nešvera a pouze upravil konečný stav zápasu na 1:3 pro Lindavu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velký Valtinov
Petr Chmelař (vedoucí Valtinova): Určitě jsme doma chtěli vyhrát, ale momentálně nemáme mužstvo na jiné výsledky, než jaký byl ten dnešní. Bohužel problémy se sestavou se dneškem jen zhoršili. Máme zraněné, někteří nám odešli z týmu do do vyšších soutěží, někteří byli na směně, no, je toho více než dost. Z týmu musím vypíchnout jen Vimera, který nás dnes podržel a díky němu jsme obdrželi jen tři branky. Je to naše tradiční opora.




Sestavy


TJ Slavoj Velký Valtinov
J. Vimer [-] - J. Šuma [-] , T. Kudláček [-] , M. Šimon [-] , F. Sucharda [-] , J. Vokál [-] , Z. Ptáček [-] , J. Kristek [-] , M. Nešvera [-] , J. Zelený [-] , L. Novák [-]

TJ Dynamo Lindava
M. Zadražil [-] - L. Halčin [-] , P. Havlas [-] , J. Svoboda [-] , J. Jančar [-] - J. Dvorský [-] , V. Šlajs [-] , O. Mareš [-] , M. Knespl [-] (46. M. Nýdrle [-] ) - J. Houfek [-] (68. J. Matela [-] ) , L. Kozák [-] (89. L. Tichý [-] )

ŽK: 18. J. Zelený .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: Mareček Pavel - JÁNSKÝ Josef, ŘEZÁČ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.