3:1
(1:0)
75. V. Krs (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

2.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brniště doma nemělo problém s Tuhaní


Branky


41. P. Luft , 68. J. Zelenka , 70. P. Luft - 75. V. Krs (p.)
0

Na programu dne byla první ligová kola a jedno z nich zavítalo na hřiště Brniště. Tuhaň, na rodzíl od domácích, neměla tak vydatnou sezonu a i proto sem dnes přijela jako méně nasazená. Favoritem bylo právem Brniště, byť se hrál takový fotbal nefotbal...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 před koncem půle

Brniště hrálo v první půli poměrně vyrovnanou partii s celkem z Tuhaně. Oba týmy měly své šance, ale jen jedna v tento poločas dopadla brankou a to pro stranu domácího družstva. Ve 41. minutě se dokázal jako první prosadit Pavel Luft a poslal tak svůj celek do důležitého vedení těsně před odpískáním poločasové přestávky. Tuhaň se poté již na nic nezmohla a do šatny se v poklidu odešlo za stavu 1:0.

Překvapení se dnes neurodilo

Tuhaň sice nepůsobila vyloženě odevzdaným dojmem, ale nutno říci, že dnes na domácí asi neměli. Ti si vytvářeli další šance a přišla i branka číslo dvě. Postaral se o ni Jarda Zelenka v 68. minutě a domácí byli k celkové výhře nakolnění spíše, než hostující Tuhaň. Ta dostala i třetí gól. V 70. minutě se podruhé v utkání trefil Pavel Luft a už to vypadalo na konec zápasu. Jenže v 75. minutě hosté zahrávali pokutový kop a ten také proměnili. Zásluha patří Vaškovi Krsovi, který nakonec jen korigoval skóre na konečných 3:1, protože do konce utkání se již hráči hostů nevzmohli na obrat skóre.



Ohlasy k zápasu


FK Brniště
Milan Trégr (hráč Brniště): Tak bylo to první utkání a navíc proti týmu, proti kterému jsme zvyklí střílet více branek. To se dnes docela potvrdilo a jsme rádi, že výhru bereme právě my. Za náš tým musím vypíchnout hráče Svobodu, Lufta Pavla a Pavla Standa. Z nás dnes byli nad ostatními.

TJ Sokol Tuhaň
Jan Černý (kapitán Tuhaně): Očekávali jsme alespoň bod, a na začátku to vypadalo, že bychom ho také mohli získat, ale nakonec to domácí uhráli. My ale nejsme spokojeni s výkony rozhodčích, protože dnes to určitě nebylo stoprocentní. Bohužel i takové zápasu jsou a my jsme dnes na body nedosáhli. Nehráli jsme nějak extra, ale vyloženě špatně také ne. Konkrétního hráče k vypíchnutí nemám, protože dnes to byl průměr ode všech.



Sestavy


FK Brniště
P. Svoboda [-] - P. Stand [-] (60. M. Větrovský [-] ) , P. Gutkais [-] , P. Luft [-] , D. Luft [-] , P. Luft [-] , J. Kvasnička [-] , M. Kuchař [-] , J. Zelenka [-] , P. Kopecký [-] , M. Kopecký [-]

TJ Sokol Tuhaň
P. Heřmánek [-] - M. Folíř [-] , J. Dufek [-] , V. Krs [-] , M. Charouzek [-] (65. P. Plocek [-] ) , J. Černý [-] , F. Hanuš [-] (70. D. Pavlík [-] ) , R. Chlumecký [-] , M. Beneš [-] , V. Šimon [-] , V. Dufek [-]

ŽK: 16. D. Luft , 78. P. Gutkais - 70. M. Beneš , 87. D. Pavlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Milner Michal - BÖHME Ladislav, NESVAČIL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.