J. Molo 53.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov dokázal porazit Bukovany


Branky


53. J. Molo
0

Domácí dokázali v minulém, prvním ligovém zápase porazit Dubici, navíc u nich a to 1:2. Formu si domácí budou chtít podržet i zde, ovšem proti byly našláplé Bukovany, které ovšem v prvním zápase také prohráli, a to navíc na své vlastní půdě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl jalový

Žandov dnes postavil některé nové hráče a proto si sliboval příznivý výsledek. Bylo ovšem horko a to samozřejmě platilo i zde. Bukovany nebyly v půli lepším celkem, byť opticky možná ano, ale hlavně byla půle velice vyrovnaná. Hosté dost drželi balón, ale k pořádné šanci se nedokázali prosadit, ostatně podobně na tom byli i domácí. Když už někdo pořádně vystřelil, tak to zblokoval stojící hráč, nebo se netrefil na bránu vůbec. Proto jsme viděli vskutku nudný, bezbrankový poločas, který byl nakonec ukončen za téhož stavu 0:0. To hlavní z utkání by mělo přijít ve druhé půli.

Jediná branka pro Žandov

Ve druhé půli se otěží chytili domácí a hned zkraje poločasu se poparali o vstřelenou branku, kterou chtěli dát jako první. To se jim povedlo, i díky kvalitnímu prostřídání během přestávky, a v 53. minutě se domácí blýskli pěknou akcí a vytouženým gólem. Džudža potáhl míč na hranici vápna a poslal přihrávku přes celou branku, kterou dorážel právě střídající hráč Jan Molo. Domácí mohli zaznamenat i další pěknou branku, ale tu zastavila branková konstrukce, bohužel pro domácí. Štruplovi prostě branka nebyla přána, určitě ne dnes. Poté se to začalo hecovat a druhá polovina závěrečné půle byla dosti hektická, ale hosté moc domácí neohrozili. Šance byly snad jen z rohu, ale ty neznamenaly v žádném případě branku. Stav se poté nezměnil a domácí berou tři body za výhru 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Hosté nebyli fotbalově špatní, ale u naší brány moc nebezpeční nebyli. My jsme určitě chtěli vyhrát, ale za dva body bychom byli určitě také rádi, protože jsme věděli jak kvalitní Bukovany jsou. Nicméně druhá půle se nám povedla dobře, byť byli hosté ve finále asi o něco lepší. Body jsou ale nakonec určitě zasloužené.




Sestavy


TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - T. Miko [-] (46. J. Molo [-] ) , J. Lhotka [-] (85. M. Štrupl [-] ) , P. Štrupl [-] , V. Pluhař [-] (46. J. Štěpánek [-] ) , V. Kotsev [-] (46. J. Semerád [-] ) , O. Džudža [-] , T. Matějček [-] , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] (46. T. Fanta [-] ) , M. Šlechta [-]

TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - K. Šup [-] , M. Ramík [-] , D. Vetešník [-] , D. Zátka [-] (73. J. Majerech [-] ) , L. Kýček [-] , J. Králík [-] (73. R. Fuljer [-] ) , L. Svoboda [-] , V. Hlubuček [-] , J. Kočí [-] (57. L. Ramík [-] ) , Z. Fertig [-] (57. R. Sedlák [-] )

ŽK: 31. T. Vaníček , 75. P. Štrupl , 77. J. Semerád , 90. O. Košťák - 2. K. Šup , 9. T. Fišer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Folk Miroslav - BÖHME Ladislav, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.