5:2
(3:2)
10. M. Vokolek
13. M. Heptner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 11:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí obhájilo svou domácí půdu


Branky


7. D. Šmejkal , 15. M. Kolařík , 33. J. Pilař (p.) , 75. D. Šmejkal , 84. D. Šmejkal - 10. M. Vokolek , 13. M. Heptner (p.)
0

Jestřebí navázalo na vítezství v prvním utkání a bere důležité body. Proč důležité? Protože hra Jestřebí prozatím neodpovídá jejich vstřeleným brankám. To Dubá má co napravovat, minulé utkání doma prohrála...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřebí nakonec vítězí v půli 3:2

Jestřebí nezačalo vyloženě špatně, ale ani nijak závratně dobře, byť mělo na svědomí první branku. O tu se postaral David Šmejkal v 7. minutě a poslal domácí do brzkého vedení. Jenže přišlo i brzké vyrovnání a sice, když se přesně trefil hostující kanonýr Vokolek. To byla minuta 10. Poločas nám sotva začal a na hřišti se odehrávala pořádná divočina, ale alespoň měli fanoušci při krásném dni o zábavu postaráno. Ve 13. minutě šli hosté do vedení. Zásluhy zde patří hlavně Heptneru Milanovi. Jenže za dvě minuty se opět srovnal stav, tentokrát se o to postaral nejlepší hráč Jestřebí za loňský rok, Martin Kolařík. Před koncem půle ještě kapitán Pilař zahrával penaltu, po chybě hostů, a nemýlil se. To se psala již 33. minuta a z poločasu to bylo víceméně vše. Prozatimní stav tedy 3:2.

Domácí hosty vyloženě uběhali

Bylo vedro, snad až nelidské a byli to právě domácí, kdo na tom byl fyzicky lépe. Nutno říci, že to byl právě ten rozhodující faktor, díky kterému dnes body zůstali na domácím hřišti Jestřebí. To ještě navíc stihlo přidat další branku, v 75. minutě se o ni zasloužil David Šmejkal a nebyla to jeho poslední, protože tu přidal v 84. minutě a bylo již vymalováno. Skóre je ovšem poněkud zkreslené, protože hosté si nezasloužili dostat tolik branek, ale z kraje sezony ještě musí zapracovat na kondičce, aby se na hřišti vyrovnalo fyzycky zdatnějším soupeřům jakým je právě  Jestřebí. Konečný výsledek tedy 5:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Bylo to takové derby. Navíc za ně hrál hráč od nás, který tam odešel, neboť jsme se moc nepohodli. Určitě jsem rád, že jsme vyhráli, i proto, že nám dnes chyběl klíčový hráč Wágner. Jinak nic moc už od zápasů neočekávám. Z týmu vám vypíchnu pouze Kolaříka, který dnes zahrál nade všemi.




Sestavy


TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - M. Věchet [-] (46. J. Trhlík [-] ) , J. Pilař [-] , J. Koutenský [-] (46. M. Žižka [-] ) , M. Kněžour [-] , M. Kolařík [-] , P. Semík [-] , D. Šmejkal [-] (82. L. Fidler [-] ) , G. Süssner [-] , T. Karas [-] , L. Prkno [-] (46. M. Švec [-] )

TJ Slavoj Dubá
L. Šíma [-] - M. Soukup [-] , P. Jombík [-] (53. F. Franěk [-] ) , J. Jeništa [-] - M. Heptner [-] , J. Kamarád [-] , J. Němec [-] , M. Demeter [-] (64. T. Hladký [-] ) , J. Sloup [-] - M. Šverma [-] , M. Vokolek [-]

ŽK: 50. M. Kněžour - 44. J. Jeništa , 53. M. Heptner .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Folk Miroslav - CHLÁDEK David, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.