1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov dokázal urvat tři body jakožto hostující celek


Branky


12. P. Škach - 60. T. Miko , 82. P. Štrupl
0

V Dubici se doufalo v první ligové body. Ovšem hosté ze Žandova měli jiné úmysly a ty jim vyšly mnohem lépe, než domácím. Na stadionu v Dubici se tak urodilo malé překvapení...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubice šla brzy do vedení, nakonec však plichta

Dubice začala aktivněji a hned v úvodu brala první branku. Ve 12. minutě se šťastně prosadil Pavel Škach a poslal domácí do vedení. Žandov určitěl měl k utkání co říci a tak začal postupně zvyšovat svou aktivitu, ke které přidal i nátlak na obranu domácího celku. Po většinu času to však byl nátlak platonický, ale to víceméně platí i o domácích. To ale platilo až do posledních minut první půle, kdy se k míči dostal Tomáš Miko, který zužitkoval pas ze strany a ještě před odchodem do šaten vyrovnal dosavadní stav zápasu. Nakonec se tedy šlo do přestávky s vyrovnaným stavem 1:1.

Druhá půle vyzněla lépe pro hosty

Domácí se zase snažili, ale do branky míč prostě nedostali. Podobný problém byl i na opačné straně. Tak, či onak, to byli hlavně domácí, kteří předváděli fotbal na vysoké úrovni a hosté jen se štěstím neinkasovali. Žandov se poté vydal do útoku z brejku a přišla vedoucí branka. V 82. minutě dostal perfektní centr na zadní tyč Štrupl Pavel, a rybičkou úspěšně překonal brankáře. Domácí měli poté možnost vyrovnat z pokutového kopu, ale ten neproměnili, neboť hostující gólman Košťák pochytal vskutku vše, co se dalo, včetně samotné penalty. Uktání poté uplynulu do svého konce a Dubice se již k ničemu dalšímu nedostala. Stav po odpískání 1:2 pro Žandov.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent Dubice): Čekal jsem, že je vyhrajeme. Hráli jsme doma a já měl za to, že je porazíme 3:1 a ne,že prohrajeme takhle...No, bohužel i takový je fotbal. Za nás vypíchnu tradiční opory Škacha a Dutku.

TJ Spartak ČKD Žandov
Václav Pluhař (vedoucí Žandova): Pro nás je to těžký soupeř. Mají tu pěkný plac, hrají hodně kombinačně. My jsme nakonec bojovali více a k bodům jsme se dostali i díky skvělému výkonu brankáře, který nám chytil penaltu. Získali jsme velice cenné body.



Sestavy


TJ Spartak Dubice
L. Cina [-] - P. Pergl [-] , R. Patka [-] (46. T. Třešňák [-] ) , P. Székely [-] (74. I. Kovachki [-] ) , J. Dutka [-] - T. Hájek [-] , P. Podrazil [-] (60. L. Šincl [-] ) , M. Ráliš [-] , A. Gorol [-] - P. Škach [-] , P. Grundza [-] (46. T. Bárta [-] )

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - V. Kotsev [-] (50. M. Plaček [-] ) , T. Miko [-] , J. Lhotka [-] , P. Štrupl [-] , O. Džudža [-] , V. Pluhař [-] (60. M. Štrupl [-] ) , T. Matějček [-] , P. Boháč [-] , T. Vaníček [-] , M. Šlechta [-]

ŽK: 56. M. Ráliš - 53. P. Štrupl , 82. M. Štrupl .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Volf Pavel - VRBA Filip, KUTÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.