Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyhráli velkým rozdílem


Branky


1

Další nováček v souteži, našláplé Jestřebí, dnes bude prověřeno na půdě Kravař. Jedná se o první duel, takže o tom, kdo je favorit, jen těžko mluvit. Více štěstí a hlavně branek ovšem bylo na straně hostů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poločas dokázali nakonec vyhrát

Kravaře začali velmi aktivně a již ve 13. minutě vsítily branku. O tu se postaral David Šubrt a domácí tak začali značně lépe. Hráč využil špatné komunikace hostujícíh obránců a trestal úvodní brankou. Domácí hosty relativně přehrávali, ovšem než přišla první branka Jestřebí. O tu se postaral Martin Knězour v minutě 29. Nakonec hosté dostali psychologickou výhodu na svou stranu, když se ve 43. minutě prosadil Tomáš Karas a poslal tak těsně před koncem půle své spoluhráče do vedení. To hráče jaksi nakoplo a hostující přestřelka mohla pokračovat i po přestávce. Nyní stav 1:2.

Jestřebí dalo další tři branky

Závěr první půle hosty pořádně zvedl a ve druhém poločase byly jako vyměnění. Naopak Kravaře trochu odešly, byť i oni nakonec měly své šance, které zaváněly po dělbě bodů. Nakonec však byl hostující brankář Procházka proti, když minimálně tři tutovky vyškrábl z branky pryč. V 60. minutě poté přidával další branku David Šmejkal a Jestřebí již vedlo o dvě branky. Kapitán hostů Jakub Pilař byl tím, kdo přidával další branku v 69. minutě. A na závěr v 88. minutě se nakonec prosadil Věchet Martin. Kravaře tak nevyužily své šance a prohrály při stavu 1:5 s Jestřebím. 



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Měli jsme v přípravě jen jeden zápas a i proto to dnes asi nevyšlo. Čekali jsme, že bychom mohli vyhrát, ale hosté nám nakonec nadělili pět branek. Za nás dnes vynikal David Šubrt, nejen za tu úvodní branku.

TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Věděl jsem, jak na tom Kravaře loni byly a tak jsme moc od zápasu neočekával. Přijeli jsme sem s pokorou a po úvodu jsem asi nevěřil, že získáme nějaké body, ale takový je fotbal. Vypíchl bych pouze Wágnera, zahrál dnes asi nejlépe.



Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - M. Červený [-] , P. Šena [-] , J. Palka [-] , T. Gvizd [-] (57. K. Maršík [-] ) - M. Kaňovský [-] (88. M. Uhlíř [-] ) , J. Ledl [-] , M. Koutný [-] , J. Koutný [-] - D. Šubrt [-] , M. Suchan [-] (72. L. Novotný [-] ) -

TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - P. Semík [-] , J. Pilař [-] (88. L. Fidler [-] ) , J. Koutenský [-] (35. L. Trnečka [-] ) , M. Kolařík [-] , M. Kněžour [-] (75. M. Věchet [-] ) , D. Šmejkal [-] , G. Süssner [-] (75. M. Švec [-] ) , P. Wágner [-] , T. Karas [-] , L. Prkno [-]

ŽK: 45. J. Ledl - 55. D. Šmejkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Paulus Petr - MENGR Jiří, FOLK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2016 18:23
toto není znak FK lokomotiva Kravaře