3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchlabí přehrálo Hořice


Branky


0

Vrchlabí navázalo na zlepšené výkony z posledních utkání a v závěrečném zápase sezony zdolalo hořickou Jiskru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Vrchlabí nevyužilo své šance

Začátek zápasu zastihl hořický tým v nedbalkách. Hráči Vrchlabí těžili z nedůslednosti v obraně hostů, a dostávali se tak do nebezpečných příležitostí. Domácí se mohli dostat do vedení už v úvodu utkání, s nařízeným pokutovým kopem však nenaložili podle svých představ, a nadále se tak pokračovalo za bezbrankového stavu. Nerozhodný stav i tak nevydržel příliš dlouho, v 19. minutě se prosadil nejlepší střelec vrchlabského týmu Pavel Kraus, který poslal domácí do zaslouženého vedení. 

Ještě do konce prvního poločasu se dokázaly Hořice zvednout a díky brance Michala Skalského ze 36. minuty se jim podařilo vyrovnat. Týmy se tak rozešly do kabin za stavu 1:1.

Nedáš-dostaneš

Ve druhém poločase pokračovali hráči Vrchlabí ve hře, kterou předváděli v prvních minutách první půle. Vrchlabští hráči těžili z lehkovážností a nedůrazností ve hře Hořic a i díky tomu se opět dostali do vedení, když se v 50. minutě prosadil obránce Roman Větrovec. 

Za stavu 2:1 pro domácí se Hořice nechtěly vzdávat a k vyrovnání jim zbývalo ještě spoustu času. Hosté vrhli své síly do útoku a snažili se zatlačit domácí před jejich pokutovým územím. Důležitý moment utkání přišel v 60. minutě, kdy učebnicovou situaci "nedáš-dostaneš" sehráli domácí fotbalisté, kteří využili neproměněné šance hořického týmu a přešli do bleskového protiútoku, který proměnil Lubor Mejsnar. 

Ve zbytku utkání už Vrchlabí dokázalo svůj náskok udržet a nepustit. Díky třem bodům se tak Vrchlabí umístilo na pěkném čtvrtém místě, které je příslibem do další sezony. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
Roman Fictum - vedoucí mužstva FC Vrchlabí: Hrál se celkem pohledný fotbal s několika nevyužitými šancemi na obou stranách. Nám se podařilo vícekrát potrestat soupeřovu nedůslednost v bránění a díky tomu jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - R. Větrovec [-] , T. Navrátil [-] , L. Hájek [-] , M. Šulc [-] - M. Tauchmann [-] , J. Fink [-] , O. Matěják [-] , J. Panýr [-] (67. V. Pokorný [-] ) - P. Kraus [-] (57. P. Žďárský [-] ) , L. Mejsnar [-]

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - M. Tomáš [-] (84. J. Šedivý [-] ) , T. Lacina [-] , J. Šeda [-] , V. Kulhánek [-] - Z. Nečesaný [-] (76. A. Pour [-] ) , D. Pour [-] , A. Vávra [-] , J. Antoš [-] - J. Melichar [-] , M. Skalský [-]

Místo: Dolní Branná.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.