R. Hypš 41.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov udolal Kostelec a se sezonou se loučí vítězně


Branky


41. R. Hypš
0

Kostelec s jistotou postupu přijel na hřiště Černilova. Jak se zdá, jistota postupu svazuje nohy, v minulém kole prohrál Kostelec s Provodovem, nyní podlehl i Černilovu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozkaz zněl jasně - nikdo nesmí projít

Proti silnějším soupeřům se fotbalisté Černilova nebojí hrát defenzivnější taktiku. V utkání proti Kostelci se domácí soustředili na dvě věci - pevnou obranu a rychlé brejky. Zdánilvě jednoduchá taktika nese Černilovu již poněkolikáté ovoce. Kostelec byl sice aktivnějším týmem, jeho hráči drželi míč a kombinovali, všechny tyto aktivity ale probíhali daleko od branky Černilova. Domácí dokázali svojí soustředěnou obrannou hrou vytlačovat soupeře pryč z vápna a nechávali ho kombinovat mimo nebezpečné území. 

Když měli domácí možnost, nebáli se zaútočit, po jedné z takových příležitostí se navíc dostali do vedení. Ve 41. minutě se dostali k rychlému protiútoku, který vedl Tomáš Matoušek a Radovan Hypš, druhý jmenovaný dokázal celou akci úspěšně zakončit a poslal Černilov do jednobrankového vedení. 

Když nikdo, tak nikdo

Ani ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Kostelec marně dobýval černilovskou branku, hosté se stěží dostávali do zakončení, a když už se nějaká taková příležitost naskytla, skončila nezdarem a nepřesnou střelou. Houževnatý Černilov se i ve zbytku utkání plně koncentroval na svoji hru, kterou plnil do puntíku. Kostelec se k možnosti vyrovnání nedostal, a černilovští se tak ve svém posledním utkání sezony mohli radovat z cenných tří bodů. Fotbalisty Kostelce ještě čeká utkání s Bílou Třemešnou, ve kterém si budou chtít zvednout sebevědomí před zápasy v Krajském přeboru.



Sestavy


FK Černilov
V. Cejnar [-] - R. Hypš [-] (67. P. Benák [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Hrubý [-] , O. Šrámek [-] - P. Ježek [-] , P. Charous [-] , M. Štěnička [-] , M. Šmied [-] - T. Matoušek [-] (83. T. Obzina [-] ) , T. Markovič [-]

FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - J. Mlynář [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , L. Šrámek [-] - M. Cvejn [-] , L. Plocek [-] (79. L. Krupka [-] ) , P. Klapal [-] , J. Cvejn [-] - D. Krupka [-] , A. Jošt [-] (57. V. Kvasnička [-] )

ŽK: 89. T. Obzina - 76. L. Šrámek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.