1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebechovice porazily Bílou Třemešnou po penaltách


Branky


0

V zápase proti Třebechovicím potřebovali fotbalisté Bílé Třemešně plně bodovat, aby si udrželi teoretickou šanci na postup. Kvůli prohře po penaltovém rozstřelu se ale jejich naděje definitivně rozplynuly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nezužitkovali svoji aktivitu

Vstup do zápasu měli lepší domácí fotbalisté, kteří byli aktivnější a častěji uzavírali soupeře před jeho pokutovým uzemím. Víkendové vedro ale sužovalo všechny týmy a tento zápas nebyl výjimkou. Domácí měli sice více ze hry a tlačili Třebechovice, ze svého tlaku ale dokázali pouze jednou nastřelit břevno Szökeho branky. K občasým útokům se dostávali i hosté z Třebechovic a i oni dokázali nebezpečně zahrozit, jejich nejvážnější šance ale skončila podobně jako ta domácích fotbalistů - na břevně. Při odchodu do kabin, tak Bílou Třemešnou mohly mrzet nevyužité přiležitosti z úvodních minut poločasu.

Vyrovnání hry i skóre

V prvních minutách druhé půle se hostujícímu týmu podařilo řádně zaskočit domácí Třemešnou. Krátce po začátku druhého poločasu se ke střele dostal záložník Tomáš Lukášek, jeho střelu dokázal Miroslav Dobřichovský vyrazit pouze k Adamu Lochmanovi, který se z dorážky nemýlil a poslal Třebechovice do nečekaného vedení. Třebechovice chtěly kout železo dokud bylo žhavé, žádnou z šancí, které si po vstřelené brance vytvořili, se jim ale nepodařilo pro měnit, a ke slovu se tak opět začali dostávat domácí fotbalisté, kteří se nechtěli smířit s prohrou. 

Gólové radosti se domácí dočkali v 64. minutě, kdy nařízenou penaltu proměnil Josef Kubelka. Po vyrovnání skóre došlo i k vyrovnání hry na hřišti, oba týmy se chtěli tlačit do zakončení a rozhodnout utkání ve svůj prospěch ještě v základní hrací době. V horkém počasí ale síly ubývaly rychleji než obvykle, a i proto se žádnému z týmů nepodařilo vsítit rozhodující druhou branku. 

 

Vyrovnané utkání tak dospělo až k penaltovému rozstřelu, ve kterých mají oba týmy poměrně vyrovnanou bilanci. Úspěšnější a šťastnější byli nakonec hráči Třebechovic, kteří dokázali proměnit všech pět pokusů, na rozdíl od svého soupeře, který se treil "jen" čtyřikrát.



Ohlasy k zápasu



SK Třebechovice pod Orebem
Petr Silbernágl - trenér mužstva SK Třebechovice: Za značného vedra se hrál poměrně kvalitní fotbal. Domácí tlak zkraje utkání se nám podařilo eliminovat, na střely do břevna skončil poločas 1:1. Po změně stran jsme domácí zaskočili a šli do vedení po střele Lukáška a dorážce Adama Lochmana. Následně jsme nedokázali využít několik dalších šancí, které jsme si vytvořili. Domácím se podařilo vyrovnat po zbytečně nařízené penaltě. Až do závěrečného hvizdu sudího se hrálo nahoru dolů s množstvím nevyužitých šancí. Za předvedený výkon musím pochválit věkem ještě dorostence Adama Lochmana.



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
M. Dobřichovský [-] - P. Kiss [-] , J. Kubelka [-] , J. Novák [-] , P. Macek [-] - M. Pátý [-] , J. Hažer [-] , T. Kubelka [-] , Z. Šturma [-] - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-]

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , J. Kolínek [-] , D. Hruška [-] , M. Lukášek [-] - T. Malý [-] , M. Bíl [-] , T. Lukášek [-] (76. M. Kouba ml. [-] ) , R. Bíl [-] - J. Žaloudek [-] , A. Lochman [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.