0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov vyhrál na hřišti Kostelce


Branky


0

Duel prvního týmu s druhým - Kostelce s Provodovem - byl očekávaným soubojem nejlepších týmů této sezony. Kostelec, který šel do zápasu s jistotou postupu nakonec podlehl Provodovu 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postupová kocovina domácích

Provodov si byl vědom důležitosti každého získaného i ztraceného bodu v závěrečných kolech, proto do Kostelce odcestoval s opatrnou taktikou, ve které hrála prim obrana. Hosté se snažili poctivě bránit ve velkém počtu lidí a nedovolit domácímu Kostelci dostat se k nebezpečnému zakončení. Taktika hostům vycházele na jedničku, když Kostelec prakticky k ničemu nepustil a navíc dokázal zahrozit z rychlých brejků. Provodov se do vedení dostal pár minut před poločasem, když se ve 39. minutě prosadil Michal Rojšl.

Provodov pojišťuje důležité vítězství

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, domácím to zkrátka nešlo, což také mohla ovlivnit jistota postupu do vyšší soutěže. Jindy produktivní a nápaditě hrající Kostelec se v tomto utkání prakticky k ničemu nedostal, za což ale musíme pochválit i obrannou hru celého provodovského týmu, který svoji hrou nedával domácím nic zadarmo. Hosté neměli z kosteleckého postupu do Krajského přeboru přílišný respekt, naopak vůli po napodobení kosteleckého úspěchu potvrdili v 69. minutě, kdy druhou branku vstřelil Lukáš Khun. 

Ani ve zbytku zápasu se Kostelec nenadechl k obratu, vyrovnání, ani korigování stavu, a Provodv si tak odvezl cenné vítězství za tři body. Poslední kola budou hodně napínavá, postupová jízdenka do Krajského přeboru je už jenom jedna, ale u pokladny se tísní více zájemců. První místo ve frontě má každopádně tým Provodova. 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
M. Vavřinec [-] - L. Šrámek [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] , J. Mlynář [-] (77. V. Kvasnička [-] ) - P. Klapal [-] , P. Mašek [-] , D. Krupka [-] (46. M. Brandejs [-] ) , J. Cvejn [-] (62. L. Plocek [-] ) - J. Švandrlík [-] , M. Cvejn [-]

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - J. Chmelík [-] , R. Pfeifer [-] , O. Nejman [-] , M. Rojšl [-] (89. D. Bogusz [-] ) - M. Tolda [-] , T. Fiedler [-] , L. Khun [-] , L. Nejman [-] - K. Belák [-] , J. Vejprava [-]

ŽK: 46. M. Cvejn , 57. K. Kaplan , 59. P. Mašek , 61. J. Cvejn - 53. M. Rojšl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.