2:1p.
(0:1)
29. M. Bíl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov porazil Třebechovice po penaltách


Branky


0

Trutnovský B-tým přivítal na svém hřšiti dvanácté Třebechovice. Domácí potřebovali zvítězit, v nejlepším možném případě za tři body, aby mohli stále živit naději na postupové příčky. Trutnov se nakonec musel spokojit "jen" se dvěma body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana a brejky přinesly Třebechovicím vedení

Hosté z Třebechovic si byli vědomi rozdílů mezi oběma týmy a do Trutnova přijeli s hodně opatrnou taktikou, která nespoléhala na bezhlavý útok, ale na pevnou a soustředěnou obranu. Trutnov tak musel většinu poločasu dobývat obranný val, který vyrostl před hostující brankou. Přestože měli domácí větší převahu na míči, nedařilo se jim zužitkovat svoji převahu a přetavit ji v góly. To se naopak možná překvapivě podařilo hostům, kteří z pevné obrany vyráželi k nebezpečným protiútokům. V 29. minutě se Martin Bíll dostal k ojedinělé příležitosti Třebechovic a vytěžil z ní maximum - vedoucí branku. Ve zbytku poločasu se hra příliš nezměnila, a oba týmy se tak rozešli do kabin za stavu 0:1.

Honba za vyrovnáním

Obraz hry zůstával ve druhé půli prakticky stejný jako v prvním poločase. Třebechovice neměly důvod cokoliv měnit, jejich pevná a soustředěná obrana nepouštěla hráče domácího Trutnova do vyložených šancí a naopak občasné brejky mohly přinést podobné momenty jako při Bílově brance z prvního poločasu.

Taktická hra Třebechovic dlouhou dobu vycházela a vypadala nadějně, střídající Adam Lochman se dokonce dostal do vyložené brejkové situace, která bohužel pro Třebechovice skončila pouze na tyči Švejdarovy branky. Tyč zvonila i na druhé straně, když ji trutnovští rozezvonili po přímém kopu.

Snaha domácích fotbalistů, která byla viditelná takřka celý zápas byla odměněna v 78. minutě, kdy se Trutnov dočkal díky brance Jakuba Matějky vyrovnání. Ve zbytku zápasu už se žádný z týmů neprosadil, a utkání tak dospělo k penaltovému rozuzlení. 

 

Penaltový rozstřel přinesl více štěstí domácím, který se celý zápas snažili o vstřelení gólů. V penaltách byli domácí úspěšnější v poměru 3:2 a zaslouženě se radovali z bonusového bodu. 



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - M. Mařas [-] , P. Ficner [-] , V. Kozák [-] , M. Přívratský [-] (62. R. Klossovski [-] ) - J. Holubec [-] , T. Groer [-] , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] - P. Doubic [-] , O. Šulitka [-] (88. R. Wimmer [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , P. Pokorný [-] , D. Hruška [-] , T. Lukášek [-] (71. A. Lochman [-] ) - M. Lukášek [-] , M. Bíl [-] , J. Kolínek [-] , J. Lochman ml. [-] - R. Bíl [-] (85. T. Malý [-] ) , M. Věříš [-]

ŽK: 8. M. Přívratský , 42. T. Groer , 85. M. Mařas . ČK: 60. M. Věříš .
Místo: H.S.M..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.