0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Vrchlabí nad Ohnišovem


Branky


35. J. Mačí (vl.) , 44. L. Mejsnar , 48. L. Hájek , 57. J. Fink , 66. P. Kraus , 78. P. Žďárský
0

Favorizované Vrchlabí cestovalo na hřiště Ohnišova s jasným cílem - zvítězit. Dle mého skromného názoru se to hostujícmu týmu podařilo naplnit - Vrchlabí zvítězilo 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Vrchlabí hledali recept na Ohnišov i sebe samotné

První poločas ještě žádné gólové smršti nenasvědčoval, Vrchlabí sice bylo aktivnějším týmem s vyšším držením míče, k opravdu vyloženým šancím se ale příliš nedostávali. Hosté své akce často vedli středem hřiště a když to nešlo po zemi, tak se snažili nakopávanými balony dostat před branku Ohnišova. Tato taktika však příliš úspěchu nepřinesla, útočné pokusy Vrchlabí nejednou zastavil pomezní rozhočí svým zdviženým praporkem.

Změna je život a změna ve hře Vrchlabí přinesla první branku - hosté se místo středem hřiště snažili dostat k brance soupeře útokem vedeným po lajně a ihned to přineslo výsledky. Centrovaný balon do pokutového území si obrana Ohnišova srazila do vlastní branky, a Vrchlabí se tak v 35. minutě dostalo do vedení. Dá se tedy říci, že Ohnišov ukázal soupeři, jak se účinně prosadit. Díky vedoucí brance ze sebe hosté srazili těžké břímě vyrovnaného stavu a začali hrát lehčeji a uvolněněji, i díky tomu ještě do poločasu přidali druhou branku, když se ve 44. minutě prosadil Lubor Mejsnar. 

Úspěšné hledání a drtivá výhra

Vrchlabí si ve druhém poločase vzalo příklad ze situace, která předcházela první brance, a hosté se tak snažili prosazovat hlavně akcemi po stranách hřiště. Ohnišov se ze zápasu lehce vytrácel a fotbalisté Vrchlabí začali přebírat otěže zápasu plně do svých rukou. Způsob hry hostů se začal vyplácet už v prvních minutách druhé půle - ve 48. minutě přidal třetí branku obránce Lukáš Hájek. Vrchlabí si se soupeřem hrálo jako kočka s myší a další branky postupně přidali Jan Fink, Pavel Kraus a střídající hráč Petr Žďárský. 

V úvodu zápasu Vrchlabí trochu tápalo a hráči nevěděli, jak a co mají hrát. Během poločasu si ale hosté ujasnili způsob hry, který by mohl nést ovoce, a svoji taktiku úspěšně demonstrovali ve druhé půli, kdy domácím nedali šanci a jasně zvítězili 0:6.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
J. Mačí [-] - P. Kratěna [-] , M. Cuberka [-] , K. Trojna [-] , P. Prostředník [-] - E. Soumar [-] , P. Heidler [-] , S. Krpata [-] , P. Dudek [-] - L. Veverka [-] , T. Votroubek [-]

FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - A. Zajíc [-] (61. P. Horák [-] ) , T. Navrátil [-] , L. Hájek [-] , R. Větrovec [-] - J. Panýr [-] (49. M. Hanuš [-] ) , J. Fink [-] , O. Matěják [-] , V. Janda [-] - L. Mejsnar [-] (56. P. Žďárský [-] ) , P. Kraus [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.