M. Neppl 41.
2:1p.
(1:0)
55. Z. Rulc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec Králové porazil Sobotku po penaltovém rozstřelu.


Branky


41. M. Neppl - 55. Z. Rulc
0

V Hradci se odehrál vyrovnaný zápas, který po devadesáti minutách skončil spravedlivou remízou a po penaltách spravedlivým vítězstvím Nového Hradce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí uznali, že první půli měla Sobotka vyhrát

První poločas byli hráči Sobotky lepším týmem a vytvořili si několik šancí, jednu z nich měl záložník Sobotky Knobloch, jeho střelu ale svým zákrokem vyrazil brankář Nového Hradce Sedláček. V dalším průběhu poločasu byli hosté aktivnějším a lepším týmem, jejich soupeři dokonce sami uznali, že poločas měl vyznít vítězně pro Sobotku. Jako by ale scénář k tomuto zápasu napsal sám zákonodárce Murphy - Sobotka měla množství šancí, ale branku vstřelili domácí. Krátce před poločasem se po rohovém kopu z 41. minuty prosadil hradecký útočník Neppl, domácí tak odcházeli do kabin s odřenýma ušima, ale s jednobrankovým vedením. 

Sobotka vyhrála alespoň druhou půli a zachránila remízu.

Ve druhém poločase hosté ještě zvýšili své úsilí za vstřelením branky a odměny se dočkali v 55. minutě. Kombinaci Sobotky rozjel Petr Škopán, který poslal míč dalšímu Petrovi - Topičovi a ten svojí přihrávkou našel v malém vápně postaveného Zdeňka Rulce. Vyrovnávající branku Sobotky tak vstřelil nejpovolanější z povolaných - Zdeněk Rulc jakožto nejlepší střelec svého týmu (8 branek v 8 zápasech). Sobotka mohla vývoj celého utkání kompletně otočit na svoji stranu, střelecký pokus ale skončil na tyči, a na řadu tak přišly penalty.  

 

Penaltová loterie se hostům hrubě nepovedla - z pěti exekutorů byli hned tři neúspěšní, na straně hradeckého týmu se mýlil jen jeden hráč, a Nový Hradec si tak vysloužil bonusový bod navíc. 



Ohlasy k zápasu



SK Sobotka
Stanislav Chrpa - vedoucí mužstva SK Sobotka: S remízou jsme vcelku spokojení, chyběli nám čtyři hráči základní sestavy - jeden byl v trestu, jeden ve Francii, jeden na rybách a jeden zraněný, takže tomu celé utkání tak nějak odpovídalo.



Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - P. Vopálka [-] , J. Jindra [-] , J. Kašpar [-] , M. Páter [-] - M. Jindra [-] , F. Linder [-] , G. Bendig [-] , A. Jarotek [-] - L. Jarotek [-] , M. Neppl [-] (69. M. Šmíd [-] )

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , M. Topič [-] - P. Topič [-] , P. Škopán [-] , M. Men [-] , O. Knobloch [-] - Z. Rulc [-] , Z. Přikryl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.