Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:15

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov B zvládl domácí zápas proti Vrchlabí a stále může pomýšlet na postup


Branky


0

Trutnov na svém hřišti hostil Vrchlabí, kterému se v posledních zápasech příliš nedaří, poslední výhru zaznamenali hosté 2. května proti Černilovu, od té doby sbírají samé porážky - včetně tohoto kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klid na kopačkách a vedení 2:0

Domácí působili hned od začátku živějším dojmem a svému soupeři toho moc nedovolovali. Kvaltiní a jistá kombinační hra přinášela úspěchy hned od začátku utkání, Trutnov si vytvářel šance a jednu z nich využil už ve 13. minutě Groer. Domácí měli vůli přidávat další trefy a hráli klidně a zkušeně, do poločasu proto přidali ještě druhou branku, o kterou se po další kombinaci postaral v 29. minutě Doubic. Trutnov nehrál dobře jen v útoku, ale také v obraně, zodpovědná hra obránců nepouštěla hosty z Vrchlabí do žádných vyložených šancí, a týmy se tak rozešly do kabin za stavu 2:0 pro domácí. 

Domácí nepolevili a přidali další tři trefy

Trutnov se nenechal uchlácholit dvoubrankovým vedením a nadále pokračoval ve způsobu hry, který v prvním poločase přinášel úspěchy. Domácí byli odměněni další brankou už ve 48. minutě, kdy střeleckou příležitostí nepohrdl záložník Tobiáš a zvýšil na 3:0. Už čtvrtou branku Trutnova přidal v 66. minutě záložník Klossovski a spolehlivý týmový výkon zakončil v 88. minutě Šulitka. Trutnov doma porazil Vrchlabí, které se prakticky k ničemu nedostalo svými chybami ulehčilo trutnovskou cestu za třemi body. 



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Švejdar [-] - M. Vyhnánek [-] , P. Ficner [-] , V. Kozák [-] , M. Mařas [-] (46. M. Přívratský [-] ) - J. Tobiáš [-] (67. P. Kučera [-] ) , T. Groer [-] , M. Kamitz [-] , R. Klossovski [-] - P. Doubic [-] , O. Šulitka [-]

FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - R. Větrovec [-] , A. Zajíc [-] (61. J. Panýr [-] ) , L. Hájek [-] , L. Mejsnar [-] - M. Hanuš [-] , O. Matěják [-] , J. Fink [-] , T. Navrátil [-] - T. Vejnar [-] (46. M. Tauchmann [-] ) , P. Kraus [-]

ŽK: 32. J. Tobiáš - 63. M. Hanuš , 72. P. Kraus .
Místo: Trutnov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.