Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na štastnější straně houpačky seděli fotbalisté Bílé Třemešné


Branky


0

Sobotka na svém hřišti přivítala Bílou Třemešnou v zápase, ve kterém se od 27. minuty musela obejít bez vyloučeného obránce Bastera. Zkušení hráči CSM (Czech Soccer Manager) vědí, že červená karta nutně nemusí znamenat drtivou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První výraznější událostí v zápase bylo právě vyloučení domácího Bastera z 27. minuty. V přesilovce hrající Bílá Třemešná se i díky tomu dostala v 34. minutě do vedení - o vedoucí branku se postaral záložník Macek. Pak však přišel velký comeback domácí Sobotky - v 41. minutě dokázal vyrovnat Kubišta a v úvodních minutách druhé půle skóre otočil Rulc a podruhé v zápase Kubišta. V deseti hrající Sobotka tak třemi vstřelenými góly dokázala otočit z 0:1 na 3:1. Hosté ale nezpanikařili, provedli pár změn v sestavě a nakonec to byli oni, kdo se mohl po závěrečném hvizdu radovat ze třech bodů. Kontaktní branku vstřelil v 71. minutě Novák, na něj navázal dvěma brankami ze 79. a 84. minuty střídající Schneider - ten se na hřiště dostal teprve v 71. minutě, a přesto se mu podařilo utkání rozhodnout. 

Bílá Třemešná se tak s 39 body řadí po bok Provodovu a Třebši. 



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - P. Topič [-] , P. Halbych [-] , T. Baster [-] , M. Topič [-] (85. D. Juriga [-] ) - J. Kubišta [-] , O. Knobloch [-] , P. Škopán [-] , J. Vích [-] - Z. Přikryl [-] (28. V. Bárta [-] ) , Z. Rulc [-] (83. M. Men [-] )

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - J. Novák [-] , J. Kubelka [-] , M. Pátý [-] , P. Macek [-] - D. Kubelka [-] , J. Kubelka [-] , T. Kubelka [-] , M. Hažer [-] - R. Hendrych [-] , J. Pátý [-]

ČK: 27. T. Baster .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.