3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si díky výhře udržuje před pronásledovateli náskok


Branky


0

Lídr tabulky Kostelec hostil na svém hřišti jedenácté Třebechovice, úkol domácích fotbalistů zněl jasně - zvítězit, a udržet si tak pronásledovatele v tabulce na distanc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči neponechali nic náhodě a do utkání vstoupili velmi aktivní hrou, která přinesla ovoce už ve 2. minutě - povedenou ranou se trefil záložník Kostelce Tichý. Rychlá branka domácí hráče uklidnila, a ti se tak mohli soustředit na dobývání třebechovické branky a přidání další branky. Všechny pokusy domácích však končily na rukavicích třebechovického gólmana Szökeho, který pak ale nestačil na akci z 38. minuty, kdy centrovaný balon Švandrlíka uklidil do brány hlavičkující Krupka. V pohodě hrající Kostelec a trochu ustrašené Albrechtice se tak do kabin rozcházely za stavu 2:0.

O přestávce nechali hosté svoji bázeň v kabinách a druhý poločas byl v jejich podání mnohem lepší než ten první. Za zlepšenou hru byli fotbalisté Třebechovic odměněni v 62. minutě - kontaktní branku vstřelil záložník Josef Lochman - a vykřesal tak naději pro svůj tým. Ta však definitivně zhasla v 77. minutě, kdy Třebechovice zahrály v pokutovém území rukou a s následně nařízenou penaltou si bezstarostně poradil Řehák. Další komplikace už domácí nepřipustili a zvítězili 3:1.

 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - L. Šrámek [-] , A. Řehák [-] , K. Kaplan [-] (67. T. Kozel [-] ) , M. Cvejn [-] - P. Klapal [-] , L. Plocek [-] (80. J. Vilímek [-] ) , T. Tichý [-] , J. Cvejn [-] - J. Švandrlík [-] , D. Krupka [-] (60. M. Brandejs [-] )

SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , P. Pokorný [-] , V. Jandera [-] (73. A. Lochman [-] ) , T. Malý [-] - M. Bíl [-] , J. Želízko [-] , J. Kolínek [-] , J. Lochman [-] - T. Lukášek [-] , M. Věříš [-]

ŽK: 77. J. Švandrlík , 87. T. Tichý , 90. A. Řehák - 55. P. Pokorný , 77. T. Lukášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.