Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třígólový obrat Třebše


Branky


0

Zápasy předních týmů tabulky jsou vždy zajímavé a atraktivní, toto utkání mezi Provodovem a Třebší se neslo ve znamení tříbrankového obratu během několika málo minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se oba soupeři spíš oťukávali a celých pětačtyřicet minut se neslo v hodně bojovném duchu, avšak bez brankové příchuti. Provodov ale měl velkou šanci vstřelit v první půlce branku - ve 38. minutě dostal výhodu pokutového kopu - gólman hostů Heřman ale penaltu zlikvidoval, a oba týmy se tak odebraly do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Ve druhém poločasu už se oba týmy začaly tlačit do zakončení, což pochopitelně nemohlo skončit bez gólové odezvy. První branku utkání vstřelil v 60. minutě provodovský obránce Chmelík. Hosté ale na jeho branku našli rychlou odpověď a už o dvě minuty později vyrovnal Krykorka. Ani remízový stav se hostům nelíbil, nejvíce nespokojen byl zjevně záložník Vlkanova, který se v 70. minutě prosadil během deseti minut hned dvakrát, a zařídil tak tříbodové vítězství svého týmu. 

Na domácí půdě silný Provodov tak padl a umožnil Třebši dotáhnout se na tříbodový rozdíl. 

 



Sestavy


TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - J. Chmelík [-] (71. O. Pšenička [-] ) , R. Pfeifer [-] , M. Rojšl [-] , O. Nejman [-] - M. Tolda [-] , T. Fiedler [-] (78. R. Metzner [-] ) , L. Khun [-] , D. Pařízek [-] - K. Belák [-] , J. Vejprava [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , L. Kunc [-] , D. Bielčík [-] , J. Vlach [-] - L. Drapák [-] (72. R. Kollár [-] ) , M. Farkaš [-] (83. I. Kosyak [-] ) , P. Majer [-] , F. Vlkanova [-] - M. Krykorka [-] , J. Fischer [-]

ŽK: 80. K. Belák - 48. F. Vlkanova , 65. M. Krykorka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.