2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice jsou i přes dobrý výkon bez bodu


Branky


0

Domácí celek se pohybuje na čele tabulky a pokud se tam chce udržet, musí zdolat Kasejovice, které tam zavítaly. Jednalo se o derby dvou blízkých obcí. Odpovídala tomu také návštěva. Na zápas si našlo cestu 216 diváků. A viděli vyrovnaný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka

V úvodních minutách byl aktivnější domácí celek, přesto se do první velké šance dostali hosté. Ale neproměnili. Chvíli na to na druhé straně kopali domácí přímák z nějakých třiceti metrů. Michal Svoboda střelu neudržel a balon vyrazil pouze k nohám dobíhajícího Karla Bouše a ten otevřel skóre. I v dalších minutách byl lepší Smolivec, žádnou další velikou šanci si ale nevytvořil. Až kolem dvacáté minuty se hosté dostali více do hry a vytvořili si několik náznaků. V 38. minutě využil zaváhání obrany domácí Jan Strejc a postupoval z boku sám na golmana. V zakončení si poradil výborně a domácí vedli o dvě branky. 

Tlak hostů

Do druhého poločasu vstoupily Kasejovice velice aktivně a dokázaly zatlačit domácí. Vytvořily si i brankové příležitosti. Především z volných přímých kopů hrozilo velké nebezpečí. Karel Dražan ale držel vedení svého týmu. Přišly také dvě nebezpečné hlavičky, ale Dražan chytal fantasticky. Domácí se po většinu poločasu bránili a do žádné velké šance se nedostali. Hostům podali v druhém poločase opravdu dobrý výkon, ale domácí hrdina Dražan zajistil velice cenné vítězství v derby. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec
Starý Smolivec: V týmu TJ Starý Smolivec momentálně nefunguje žádný informátor, pokud o některém víte, nebo máte dostatek informací abyste je podávali sami, obraťte se na e-mail mira32@seznam.cz . Děkuji

TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Začátek zápasu byl aktivnější Smolivec, postupem času jsme ale hru vyrovnali a chvílemi domácí přehrávali. Měli jsme dostatek šancí na vyrovnání. Zápasu by asi slušela více remíza. Přesto, že jsme prohráli, bych tým pochválil za dobrý výkon."



Sestavy


SK Starý Smolivec
K. Dražan [-] - M. Tyrpekl [-] , R. Brejcha [-] (72. F. Trhlík [-] ) , O. Šustr [-] , M. Hrkel [-] , P. Nachtman [-] , O. Strejc [-] , S. Procházka [-] , P. Panýrek [-] , K. Bouše [-] (66. J. Šíma [-] ) , J. Strejc [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - D. Fiala [-] , M. Chára [-] - J. Mašek [-] , V. Drnek [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] (86. V. Jakubčík [-] ) - J. Chaloupka [-] (58. T. Jakubčík [-] ) - P. Pružinec [-] , K. Horal [-]

ŽK: 66. P. Nachtman - 6. M. Škyrta , 8. J. Mašek , 40. M. Fiala , 69. T. Jakubčík , 81. J. Mašek .
Hráči zápasu: K. Dražan - M. Škyrta .
Počet diváků: 216. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - SPOUR Jan (N), CHÁRA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.