3:2p.
(1:1)
42. P. Arnošt (p.)
90. L. Pelikán
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pozdní gól znamenal remízu


Branky


5. T. Tlustý , 73. F. Koča - 42. P. Arnošt (p.) , 90. L. Pelikán
1

V tomto utkání se střetly dva srovnatelné týmy. Oba se pohybují ve středu tabulky. Lepší aktuální formu má domácí celek, který už čtyřikrát v řadě vyhrál. Utkání bylo vyrovnané a v každém z poločasů měl převahu jeden z celků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka

První vážnou šanci si vytvořili hosté, kdy po zaváhání obrany střílel Petr Arnošt, jeho pokus ale skončil vedle. Na druhé straně se pak po autovém vhazování dostal k balonu ve vápně Tomáš Tlustý, obešel jednoho z bránících hráčů a z velkého úhlu prostřelil Bártu. V dalších minutách byli aktivnější hostující borci. V 11. minutě centroval Karela a blízko vyrovnání byl Arnošt, jeho pokus se ale mezi tři tyče nevešel. Následovala pasáž zápasu bez vyloženější šance. V 30. minutě přihrál Pelikán Loukotovi, kapitán Kláštera ale mířil mimo. Převaha hostů pokračovala. Michal Suko vybojoval míč a okamžitě ho posílá do dobré pozice na Arnošta, ten z bezprostřední blízkosti přestřeluje. Ani Loukotova střela z 35. minuty se neujmula. V 42. minutě přišel vcelku zbytečný faul na Ptáčka, a sudí nařídil pokutový kop. K němu si stoupl Petr Arnošt a vyrovnal stav utkání. 

Převaha domácích

Druhý poločas byl vývoj opačný, lepším týmem byl Stod. V 53. minutě mohli jít domácí do vedení, ale velkou šanci Tlustého zlikvidoval Bárta. Ani další šance Tlustého neskončila gólem a tak zahrozili i hosté. V závaru před brankou ale dokázali domácí fotbalisté odvrátit míč na roh. V 73. minutě zahrával Stod rohový kop, k jeho zahrání si stoupl Filip Koča, jím vyslaný balon zapadl k údivu všech přímo do branky a domácí znovu vedli. Domácí pak mohli stvrdit tři body, Terber svou šanci ale neproměnil. V 80. minutě skončila Pekárkova střela jen na břevně. Poslední minuty patřili hostům, kteří vrhli všechny síly do útoku. Sedláčkovu střelu z nadějné pozice ale dokázala obrana odvrátit. Gólem neskončila ani Loukotova střela z malého vápna a vypadalo to, že domácí svůj náskok už uhájí. V poslední minutě zápasu se ale dostal k balonu Pelikán a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. 

Druhý bod zůstává doma

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí domácí. Ale dva body jsou, vzhledem k tomu jak blízko byli všem třem, málo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Brzo jsme se dostali do vedení, ale pak jsme nehráli dobře a soupeř byl lepší. Druhý poločas jsme byli lepší my. Po vedoucí brance už jsme věřili, že to udržíme ale dostali jsme branku v poslední minutě. Dva body je málo, vzhledem k tomu, že jsme byli minutu od výhry."

TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "První poločas jsme byli lepší my, druhý domácí, takže remíza je podle mě zasloužená."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] , M. Zezulák [-] , T. Tlustý [-] , D. Lihm [-] (46. F. Koča [-] ) , J. Múčka [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Pešek [-] , M. Filip [-] (60. O. Kastelic [-] ) , K. Kalný [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (64. M. Hnízdil [-] ) , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] (86. J. Dvořák [-] ) , T. Loukota [-] , T. Karela [-] , M. Ptáček [-] , L. Pelikán [-] , T. Pekárek [-] , M. Suko [-] (73. O. Sedláček [-] )

ŽK: 32. M. Zezulák , 53. M. Filip - 52. P. Velíšek , 88. O. Sedláček .
Hráči zápasu: F. Koča - T. Pekárek , L. Pelikán .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šimek Luboš - FEKL Pavel (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2016 16:18
Dobrý večer.
Chtěl by jsem poprosit redaktora aby si nepletl už po několikáté mé jméno. :)
Jmenuji se Karela a ne Karola. Děkuji