Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín podle očekávání přejel Dobřany


Branky


6. J. Hrádek (p.) , 10. M. Fořt , 25. Z. Regner , 27. M. Fořt , 33. J. Hrádek , 34. T. Grüner , 39. J. Hrádek , 67. Z. Regner , 75. D. Marek , 87. J. Hrádek - 21. P. Mareš
0

Domácí celek jde do zápasu posílen důležitou výhrou v minulém kole proti Předenicím.Další na seznamu měly být Dobřany, které se trápí a krčí se na posledním místě tabulky. Zápas podle očekávání měl vcelku jasný průběh a domácí zatížili konto hostů několika zásahy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm gólů

Domácím se dařilo plnit roli favorita od prvních minut, na druhou stranu je třeba ocenit i hosty, kteří přijeli hrát fotbal a ne jen bránit. Úvodní branka padla už v 6. minutě, kdy po faulu hostujícího golmana zahrával Merklín pokutový kop. K němu si stoupl Jakub Hrádek a otevřel skóre zápasu. Už za čtyři minuty se prosadil i druhý ostrostřelec Michal Fořt a bylo jasné, že Dobřany nečeká snadný zápas. Přesto se v 21. minutě dostal do zakončení kapitán hostů Petr Mareš a snížil na 2:1. Odpověď domácích přišla hned po chvilce z kopačky nejstaršího hráče na hřišti Zdeňka Regnera. V 27. minutě přidal svou druhou branku v zápase Michal Fořt a už to pomalu začalo zavánět debaklem. I nadále domácí útok v čele s Hrádkem a Fořtem zatápěl obraně hostů a populární bůr se zrodil v 33. minutě zásluhou Jakuba Hrádka. Většina akcí domácích vznikala po rychlém přechodu do útoku a nebylo vyjmkou, že útočníci postupovali v přesile na obranu hostů. Hned za minutu se do střelecké listiny zapsal Tomáš Grüner. Střelecký účet první poločasu a hattrick uzavřel v 39. minutě Jakub Hrádek. Poločas skončil jednoznačným výsledkem 7:1. 

Dohrání zápasu

Bylo jasné, že po úvodním poločasu se o osudu zápasu rozhodnuto a otázkou už bylo jen konečné skóre. Hosté ale zlepšili svůj výkon a statečně se prali o každý balon. Neměli však nikoho na střídání a tak nebylo možné nějaké oživení. Dlouho ale dokázali držet skóre na stejné cifře jako v poločase. Další branka přišla až v 67. minutě a znovu se prosadil domácí veterán Zdeněk Regner. V 75. minutě se do střelecké listiny zapsal i David Marek a pomyslná desítka už vysela ve vzduchu. Čas ale běžel a skóre bylo stále 9:1. Až tři minuty před koncem se na konci pohledné akce zjevil Jakub Hrádek a svým čtvrtých gólem v zápase upravil na konečných 10:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "První poločas hrál náš tým s chutí, v rychlosti, v tempu a hlavně hrozně rychlé útoky, které jsme kolikrát měnili v exhibici. Hodně branek padalo do prázdné branky. Druhý poločas byl takový odvar, kdy jsme kontrolovali stav a hosté se trochu zlepšili. Přesto jsme tu kýženou desítku dosáhli. Soupeři je ke cti, že bojoval snažil se až do konce a nezazdil to a snažil se hrát fotbal. Naší rychlosti v útoku ale nemohli odolat."




Počet diváků: 40. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - ANDERLE Jan (N), NOVOTNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.