3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá remíza ve Zdemyslicích


Branky


4. P. Česal , 64. A. Monhart - 58. V. Švec , 66. M. Švec
0

Zdemyslice minulé kolo vyhrály záchranářský souboj v Radkovicích a další bodový zisk chtěly přidat i doma proti Nepomuku. Ten nemohl využít žádného hráče áčka a tak neměl k dispozici příliš hráčů. Utkání bylo vyrovnané a do poslední chvíle otevřené. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Úvod zápasu byl v režii domácího celku, byl důraznější, rychlejší a Nepomuk tím byl zaskočen. Přicházely i první nadějné šance. V 4. minutě se podél lajny protáhl Tomáš Lang, poslal výbornou přihrávku na malé vápno přímo k nohám Petra Česala a ten neměl problém posunout balon za Wallenfelsova záda. 1:0. Už za dvě minuty mohl být rozdíl ve skóre dvoubrankový, ale Šilhánek po podobné akci mířil nad. Ten samý hráč se po chvíli postavil i k volnému přímému kopu, i tentokrát mu ale brány byla malá. Do dvacáté minuty stihli domácí borci zahodit ještě dvě nadějné šance a karta se začala pomalu obracet. Nepomuk se oklepal z úvodního náporu Zdemyslic a zvýšenou aktivitou připravil obraně domácích několik perných chvil. Častokrát zastavovali hostující hráče jen za cenu faulů. Hosté tak zahrávali velké množství standartních situací. První velká šance na vyrovnání přišla po centru od Miroslava Švece, který si našel Jiří Šmíd a hlavičkou posunul balon na bránu. Kotora ale předvedl bravurní zákrok a udržel svůj celek ve vedení. V posledních minutách prvního poločasu se Šmíd prodral domácí obranou a balon naservíroval na malé vápna. Kotora se pro míč natahoval marně a ten propadl až před útočníka, ten byl ale natolik překvapen, že nedokázal skluzem zamířit mezi tři tyče. Poločasový stav tak byl 1:0. 

Vyrovnání

Druhý poločas začal převahou hostů, jejíchž útoky ale povětšinou končily už na vápně. Zlomilo se to až v 58. minutě. Domácí obránce poslal špatnou přihrávku, tu vystihl Václav Švec, rozhodl se centrovat, ale jeho centr byl tak ,,nepovedený", že zapadl až za záda překvapeného Kotory. Zdemyslice si ale po šesti minutách uzmuly vedení zpět. Dlouhý nákop Tomáše Šilhánka podcenila obrana i golman a Aleš Monhart poslal balon do sítě. Domácím ale radost vydržela jen chvíli. Domácí stoper chyboval a ztratil balon, svou chybu dokázal napravit jen za cenu faulu a hosté tak zahrávali volný přímý kop z nějakých dvaceti metrů. Exekuci si vzal na starost Miroslav Švec a svou tvrdou ránu ještě otřel a stopera, a ten změnil dráhu letu mimo dosah Kotory a bylo srovnáno. V 83. minutě vyslal domácí Hejl povedenou střelu na Wallenfelse, ten ale vytáhl neméně povedený zákrok a střelu zlikvidoval. V poslední minutě zápasu mohli rozhodnout i hosté, po centru z pravé strany hlavičkoval osamocený útočník, Kotora ale předvedl výborný zákrok a udržel tak bod. Vzápětí rozhodčí ukončil druhý poločas a o šlo se na penalty. 

Poprvé v sezóně Zdemyslice uspěly v penaltách

Penaltový rozstřel je pro domácí celek tak trochu noční můra, ve čtyřech pokusech ani jednou neuspěli. Tentokrát ale neproměnil jen jeden a když Kotora chytil dva pokusy a následně svůj proměnil bylo jasné, že Zdemyslice tuto černou sérii prolomily. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (hráč TJ Zdemyslice): "Pro nás důležité dva body, kdybychom do 20 minuty vedli 3:0, nikdo by se nemohl divit. Hosté nás však následně začali převyšovat, takže výsledná remíza je asi spravedlivá. V penaltách jsme byli šťastnější týmem. Snad se nám podaří urvat nějaké bodíky i v posledním zápase v Chotěšově."

FK Nepomuk B
Miroslav Švec (hráč FK Nepomuk): "Hrálo se na výborném hřišti. Začátek měli lepší domácí, po inkasované brance se hra srovnala a chvílemi jsme byli lepší. Vyrovnat se nám ale do poločasu nepodařilo. Soupeř hrál hlavně na brejky, bohužel jejich rychlost nám dělal problémy. Remíza asi zasloužená."



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - R. Šilhánek [-] , T. Zelený [-] , J. Fiala [-] (67. V. Hejl [-] ) , A. Polívka [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] (46. M. Jeslínek [-] ) , T. Šilhánek [-] , P. Česal [-] , R. Čimera [-] , A. Monhart [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - J. Slach [-] , V. Semerád [-] , J. Šmíd [-] , R. Mráz [-] , P. Pavelka [-] , D. Šmíd [-] , R. Jiránek [-] , V. Švec [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-]

ŽK: 38. P. Česal , 65. T. Šilhánek , 70. V. Hejl - 60. J. Martínek , 63. V. Semerád .
Hráči zápasu: J. Kotora , A. Monhart - J. Šmíd .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Jiří - KYSELA Martin (N), BARAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.