5:3
(4:1)
42. J. Kadlec
61. V. Frank
74. R. Jirák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola rozhodl první poločas


Branky


5. T. Grüner , 16. M. Fořt , 27. M. Fořt , 40. J. Hrádek , 83. J. Bláha - 42. J. Kadlec , 61. V. Frank , 74. R. Jirák (p.)
0

Domácí Merklín, který se prezentuje pohledným ofenzivním fotbalem přivítal na svém hřišti černého koně soutěže z Předenic. Nebylo tak sporu, že šlo o šlágr kola, možná i o jeden z nejatraktivnějších zápasů podzimu. Hrál se ofenzivní fotbal. V první půlce dominovali domácí, v druhé měli převahu hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá úvodní branka

Úvod utkání vyšel domácímu celku skvěle. Úvodní branka padla už v 5. minutě, kdy se ve skrumáži dokázal nejlépe zorientovat Tomáš Grüner a otevřel skóre. V dalších minutách to byli hosté, kdo držel balon a snažil se něco vymyslet. Většina útoků ale končila na vápně. Merklínu tento styl vyhovoval, mohl se soustředit na brejky, které zvládá bravurně. Předenice moc dobře věděly, od kterých hráčů hrozí největší nebezpečí. Přesto se jim v 16. minutě nepovedlo pohlídat Fořta, který dorazil míč do branky. 2:0. Domácí po jednom z brejků také nastřelili tyčku. V 27. minutě opět udeřila momentálně asi nejsilnější zbraň Merklína. Michal Fořt si vzal balon, dokázal se individuálně prosadit přes bránící hráče a nedal šanci brankáři hostí. 3:0. Poločas hrůzy pro hosty ale pokračoval i dál. Stále se nemohli prosadit v blízkosti soupeřovo vápna a každá ztráta balonu smrděla rychlým brejkem. V 40. minutě se míč dostal k nohám Jakuba Hrádka, ten obešel bránícího hráče a překonal Křováka v bráně. Předenice dokázaly udeřit až v 43. minutě. Na 4:1 snižoval z trestného kopu Jan Kadlec. To bylo z prvního poločasu vše. 

Tlak hostů

Hosté neměli v druhém poločase co ztratil a tak začali více útočit. Zatlačili Merklín před jeho vápno a už přicházely i nadějné šance. Špatná koncovka ale brzdila naděje Předenic na body. Až v 61. minutě dokázal dát důležitou branku Václav Frank a zápas byl zase o něco zajímavější. Domácí dokázali opět zahrozit z brejku, jejich šance ale skončila na tyči. V 73. minutě se balon odrazil až za domácího stopera, tam si jej našel Martin Bruml  a postupoval na branku. Ve vápně ale zatáhl za záchranou brzdu jeden z obránců a sudí nařídil pokutový kop. Exekuci si vzal na starost Radek Jirák a snížil na rozdíl jediné branky. Předenic pak bylo celé hřiště, mizerné zakončení je ale připravilo o možnost vyrovnat. Naopak na druhé straně se po výborné přihrávce zjevil za obranou Jan Bláha a mířil směr brána. V zakončení volil střelu placírkou k tyči a vstřelil pátou domácí branku. Do konce zápasu se už nedokázal prosadit žádný z týmů. Konečný stav tak byl 5:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Krásné utkání bohaté na góly. V prvním poločase jsme hráli výborně a ve 40. minutě vedli 4:0. Druhý poločas jsme hráli na údržbu a soupeř dokázal utkání ještě zdramatizovat. Hosté hráli s balonem a my čekali na brejky a vycházelo to. Fotbal se hraje na góly a zápas diváky musel bavit. Pochválil bych i výkon sudího."

TJ Předenice
Martin Bruml( hráč TJ Předenice): "Prvním poločase jsme dělali velké chyby. Ve druhem poločase jsme byli aktivní jen my, bylo nás plné hřiště, ale bohužel jsme nedokázali vyrovnat."



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - I. Yankov [-] , J. Hrádek [-] , M. Fořt [-] , T. Grüner [-] , V. Vopička [-] (78. J. Bláha [-] ) , K. Kubát [-] (69. D. Marek [-] ) , T. Bešta [-] , P. Štádler [-] , V. Tichota [-] , D. Tesárek [-]

TJ Předenice
P. Křovák [-] - D. Procházka [-] , R. Jirák [-] , J. Sloup [-] , K. Mašek [-] (90. J. Mašek [-] ) - P. Kvídera [-] , J. Mašek [-] , V. Frank [-] , J. Kadlec [-] - M. Bruml [-] (88. M. Zelenka [-] ) , J. Bernášek [-] (46. T. Pech [-] )

ŽK: 44. K. Kubát , 54. V. Vopička , 73. T. Bešta - 85. V. Frank , 86. P. Křovák .
Hráči zápasu: D. Tesárek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KLIK Jiří - ANDERLE Jan (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.