A. Monhart 50. (p.)
M. Kysela 75.
2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy si po povedeném výkonu odvážejí všechny body


Branky


50. A. Monhart (p.) , 75. M. Kysela - 23. T. Hora , 37. Z. Pavlíček , 44. T. Oulík , 68. J. Trojánek (p.)
0

Zdemyslice se pohybují u dna tabulky ale na domácí půdě body získavají pravidělně, vyhrát tu dokázal pouze Merklín. Hosté zase patří mezi nejlepší týmy na hřištích soupeřů. Žinkovy podaly v zápase dobrý výkon a svého soupeře přehrály. Zápas nabídl šest branek i dvě penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Hostům se povedl vstup do utkání, od začátku zápasu drželi balon více na kopačkách a získavali územní převahu. Nějaké větší šance ale zatím nepřicházely. První branková příležitost se naskytla v 23. minutě. Žinkovy zahrávaly volný přímý kop a po nacvičené situaci se před brankářem ocitl osamocený Tomáš Hora, který už neměl problém poslat hosty do vedení. I nadále měli více ze hry hráči sokola. Domácím se ale podařilo dostat také do pár nadějných pozic, žádné zakončení ale nebylo natolik nebezpečné aby překonalo Trojánka. V 37. minutě se zrodila druhé golová radost hostů. Individuálně se dokázal prosadit Zdeněk Pavlíček a v zakončení si poradil na výbornou. Svou převahu korunovaly Žinkovy v poslední minutě prvního poločasu. K rozehrávce trestňáku se postavil Tomáš Oulík, jeho pokus se odrazil od břevna a zamířil za čáru. Krásná branka. Po konci prvního poločasu tak vypadalo, že je po zápase. 

Lepší výkon domácích

Hosté, možná trochu uspokojeni stavem, nastoupili do druhé půlky méně koncentrovaní a okamžitě za to nesli následky. Po jednom ze soubojů ve vápně zůstal na zemi ležet jeden z útočících hráčů domácích a rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Aleš Monhart. Nedal Trojánkovi šanci a vykřesal tak naději pro domácí. V zápětí měly Žinkovy velkou možnost odskočit na rozdíl tří branek. Lukáš Uzel ale nadějnou akci zmařil pohotovým zákrokem. V 60. minutě přišla trvdá rána pro domácí, Martin Jeslínek oplácel faul a rozhodčí ho nekompromisně poslal do sprch. Početní výhody využili hosté už po osmi minutách. Ve vápně byl faulovaný David Niemkiewicz a sudí nařídil penaltu i na druhé straně. K exekuci si přes celé hřiště doběhl brankář Trojánek a souboj brankářů vyzněl v jeho prospěch. 1:4. Domácí to ale nezabalili a i přes početní nevýhodu bojovali alespoň o korekci stavu. Ta přišla v 75. minutě, kdy se dokázal prosadit Martin Kysela. Do konce zápasu už žádná další branka, ani větší šance nepřišla a hosté si tak odvážejí zasloužené tři body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Byli jsme fotbalovější, lepší a zaslouženě vyhráli. V prvním poločase jsme hráli fotbal na vysoké úrovni. Začátek druhého poločasu jsme hráli profesorsky a dovolili soupeři snížit ale zápas jsme si pohlídali. S výkonem jsem spokojený."



Sestavy


TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - T. Zelený [-] (46. M. Kysela [-] ) , M. Jeslínek [-] , A. Monhart [-] , V. Bončo [-] , R. Čimera [-] , O. Rous [-] (82. J. Kotora [-] ) , T. Lang [-] (46. P. Česal [-] ) , V. Krňoul [-] , J. Fiala [-] (46. R. Šilhánek [-] ) , T. Šilhánek [-]

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - V. Tříska [-] , T. Oulík [-] , J. Čengery [-] (82. M. Suda [-] ) , D. Niemkiewicz [-] , M. Šneberk [-] (87. J. Šrámek [-] ) , Z. Pavlíček [-] , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , J. Vokurka [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 22. J. Fiala , 44. V. Krňoul , 53. R. Šilhánek , 58. O. Rous - 52. J. Doričák , 56. T. Oulík , 60. D. Niemkiewicz , 81. J. Čengery . ČK: 60. M. Jeslínek .
Hráči zápasu: D. Niemkiewicz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KYSELA Martin (N), KRIPNER Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.