1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou poločasů


Branky


0

Zápas se odehrával na hřišti v Žinkovech. Domácí Žinkovy nezažívají úplně nejlepší sezónu, výborné výkony většinou následují zbytečné ztráty. Hosté z Merklína naopak nabírají vcelku dobrou formu a hrají pohledný ofenzivní fotbal. Zápas tak neměl jasného favorita. V úvodním dějství dominovali především hráči hostí, ve druhém se ale hra otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý nástup hostů

Vstup do utkání byl v podání hostů vynikající. Zatlačili Žinkovy k jejich bráně a vytvářeli si zajímavé příležitosti. Minimálně čtyři z nich by se daly nazvat jako stoprocentní. Trojánek ale předváděl fantastický výkon a i notnou dávkou štěstí neinkasoval ani z jedné. Přesto úvodmní branku dal Merklín. V 17. minutě prodloužil jeden z hráčů centrovaný balon a na zadní tyči ho hlavou uklidil do brány nejstarší hráč na hřišti Zdeněk Regner. Domácí se po inkasované brance otřepali a hru více méně srovnali. Šancí do konce poločasu už ale bylo spíše poskromnu a do šaten tak šli štastnější hráči z Merklína. 

Opačný průběh

Okamžitě po začátku druhé půle se podařilo domácím velice štasťně vyrovnat. Centrovaný balon Davida Niemkiewicze si do vlastní brány srazil brankář. To domácí nakoplo a v následujících minutách přehrávali soupeře. Vedoucí branku ale v následné čtvrt hodině nepřidali. V 63. minutě se k volnému přímému kopu z pravé strany postavil Tomáš Oulík. Využil špatně postavené zdi a pravou nohou obstřelil zeď a balon zapadl přímo k tyčce. Hosté si za celýdruhý poločas vytvořili pouze jednu gólovou příležitost. V té ale útočník ztroskotal na Trojánkovi. Žinkovy mohly po jedné z akcí pojistit vítězství. Míč ovšem zazvonil pouze na břevno. Merklín se sice v závěru pokoušel o vyrovnání ale domácí si výsledek zkušeně pohlídali a připisují si tak cenný skalp těžkého soupeře. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Za čtvrt hodiny jsme měli vést tak tři- čtyři nula a nikdy by se nedivil. Dali jsme ale jen jednu. Druhý poločas byl hrozný výkon, profesorský, laxní. Domácí vyhráli zaslouženě hlavně za bojovnost."

TJ Sokol Žinkovy
Jaroslav Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Soupeř na nás nastoupil, kdyby za patnáct minut dali čtyři branky bylo po zápase, ale neproměnil je. Po vedoucí brance Merklína jsme ale hru srovnali. Ve druhé půli jsme soupeře jasně přehráli a řekl bych,že jsme zaslouženě vyhrály za druhý poločas. Hodně nám pomohl vyrovnávací gól, který si dal soupeř vlastně sám."



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - M. Fořt [-] , M. Balák [-] , P. Štádler [-] , Z. Regner [-] (65. J. Bláha [-] ) , I. Yankov [-] , J. Hrádek [-] , V. Tichota [-] , D. Marek [-] , D. Wild [-] , D. Tesárek [-]

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - M. Šneberk [-] , J. Vokurka [-] , T. Oulík [-] , J. Čengery [-] , D. Niemkiewicz [-] , Z. Pavlíček [-] (85. J. Šrámek [-] ) , T. Hora [-] , M. Vokurka [-] , Š. Merhaut [-] , J. Doričák [-]

ŽK: 33. J. Hrádek , 75. P. Štádler , 90. J. Bláha - 10. T. Hora , 58. D. Niemkiewicz .
Hráči zápasu: J. Trojánek .
Místo: Žinkovy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Lejsek Pavel - KRIPNER Karel (N), ŠPIRK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.