3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec zastavil rozjetý Merklín


Branky


14. M. Fořt , 27. T. Grüner - 28. Š. Kundrata , 67. T. Panuška (p.) , 79. T. Panuška
0

Hradec se drží ve středu tabulky a ukázal, že je schopný potrápit kohokoliv. Na jeho půdu tentokrát zavítal Merklín. Ten hraje na čele a nabral parádní formu. Na zápas se přišlo podívat 130 diváků, což je krásný počet. Zápas to byl vyrovnaný, ale zarputilostí a bojovností ho na svou stranu strhli domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start hostů

Vstup do utkání byl lepší pro hosty. Drželi balon více na svých kopačkách a udávali tempo hry. V 17. minutě se tak dostali do zaslouženého vedení. Tečovaná rána Michala Fořta skončila až za zády Petra Kosťe. I v dalších minutách byla aktivita spíše na straně Merklína a to přineslo i další gól. Golman domácích nešikovně zasáhl výkopem útočníka, odražený balon potom dostal do sítě Tomáš Grüner. Hosty jako by to uspokojilo a polevili v nastoleném tempu. To se jim vymstilo téměř okamžitě. V 28. minutě snížil na 1:2 Štěpán Kundrata. Kousek od vyrovnání byl Tomáš Panuška. Jeho pokus ale skončil pouze na břevně. Do konce poločasu už se stav nezměnil. js

Bojovnost domácích

Domácí si v šatně museli říct něco opravdu povzbudivého, protože na soupeře vyrukovali s obrovskou bojovností a zájmem. Merklín v jedné z šancí nebyl daleko od navýšení, ale střela se otřela jen o tyč. V 67. minutě přišel faul v pokutovém území. Rozhodčí ukázal na puntík a bylo jasno. Domácí se dočkali pokutového kopu. K němu se postavil Tomáš Panuška. Nedal Špirkovi šanci a bylo srovnáno. Zápas pokračoval dál ve vyrovnaném vývoji. Šance byly na obou stranách ale žádná nebyla gólová. Až v 79. minutě se Tomáš Panuška postavil k volnému přímému kopu. Balon poslal neomylně do šibenice a Hradec tak dokonal obrat. Merklín se pak snažil zatlačit soupeře a vyrovnat. Obrana domácích ale už nedopustila žádnou velkou příležitost. Hradec tak bere tři body, které si minimálně pro svůj bojovný výkon určitě zasloužil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha (předseda TJ Merklín): "Dnes se mi to moc dobře nehodnotí. Po dvaceti minutách jsme vedli 2:0. Kluci si asi mysleli, že to mají v kapse a poněkud polevili. Chyběla nám vůle a bojovnost, kterou domácí naopak překypovali. Díky tomu, musím říct zaslouženě vyhráli. Zápas to ale jinak byl vyrovnaný. Musím také pochválit pěkné hřiště."



Sestavy


SK Hradec 1946
D. Špirk [-] - M. Fořt [-] , J. Klíma [-] , I. Yankov [-] , V. Vopička [-] (63. Z. Regner [-] ) , J. Hrádek [-] , V. Tichota [-] , D. Regner [-] , D. Marek [-] (37. P. Štádler [-] ) , T. Grüner [-] , D. Tesárek [-] (21. T. Bešta [-] )

TJ Sokol Merklín
P. Kosť [-] - T. Vozabule [-] (46. K. Výrut [-] ) , M. Liebel [-] , M. Bečvář [-] - O. Lihm [-] (86. J. Hrdina st. [-] ) , J. Šubrt [-] , Š. Kundrata [-] , T. Panuška [-] , J. Hrdina ml. [-] - R. Lukášek [-] (46. T. Behenský [-] ) , M. Douša [-] (81. R. Švarc [-] )

ŽK: 67. V. Tichota , 68. J. Hrádek - 59. M. Douša .
Hráči zápasu: T. Panuška .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Legát Zdeněk - DOUŠA Otto (N), BLÁHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.