M. Chára 73. (vl.)
M. Karlík 77.
3:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter díky skvělému výkonu hlavně v druhé půli bere dva body


Branky


73. M. Chára (vl.) , 77. M. Karlík - 31. J. Mašek , 47. M. Škyrta
0

Klášter má pověst týmu, který dokáže porazit každého a drží si stabilně vyrovnanou výkonnost. To Kasejovice určitě doufaly, že po třech kolech budou mít více bodů ale jejich výkonnost jde postupeně nahoru. V zápase nakonec padli čtyři branky, do každé sítě rovnoměrně. Bod navíc zůstává doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu

Úvod zápasu byl poněkud nervózní se spoustou faulů. Postupem času už byl ale fotbalovější a přicházely i první šance. Domácí ale žádnou z nich nevyužili a tak první udeřili hosté. V 31. minutě se postavil Jan Mašek k volnému přímému kopu metr od rohového praporku. Míč parádně zakroutil na přední tyč kde ho brankáře nedokázal vyrazit jinam než do sítě. 0:1. Do konce poločasu se už žádná střela ani akce neujmula a do šaten tak šli domácí s jednobrankovým mankem i přes to, že rozhodně nebyli slabším týmem.

Dobrý výkon domácích

Hned ve druhé minutě druhého poločasu se dokázali hosté prosadit podruhé. Střílený centr Martina Škyrty proletěl celým vápnem až zapadl na vzdálenější tyč. Domácí to ale nepoložilo, ba naopak je to vybudilo k ještě lepšímu výkonu. I přes velký tlak dokázaly Kasejovice dlouho odolávat a držet dvoubrankové vedení. V 73. minutě už ale obrana hostů kapitulovala. Centrovaný balon ze strany si srazil do vlstní brány Martin Chára. A za další tři minuty bylo v Kášteru ještě veseleji. Na cetrovaný balon si naběhl Milan Karlík a srovnal stav zápasu. Oba týmy ještě chtěli zkusit strhnout vedení na svou stranu. Žádnou z akcí ale nedotáhli do zdárného konce a zápas tak dospěl k penaltám.

Druhý bod zůstává doma

V loterii zvané penaltový rozstřel byli úspěšnější poměrem 5:4 domácí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "V prvním poločase jsme hosty přehrávali,ti bohužel z ojedinělé šance dali gól. Ve druhé půlce udeřili hned z prvního útoku. Poté jsme soupeře ještě více zatlačili a zápas srovnali. Chtěl bych pochválit mužstvo za velmi dobrý výkon. S dvěma body panuje spokojenost hlavně vzhledem k průběhu zápasu."

TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Chvíli poločase jsme vedli už 2:0.Pak nás Klášter opravdu hodně zatlačil a podařilo se jim srovnat. Bod je vzhledem k průběhu zápasu jen slabá náplast."



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] (84. J. Dvořák [-] ) , D. Míčko [-] , M. Dolák [-] (66. M. Hnízdil [-] ) , P. Arnošt [-] , T. Loukota [-] , T. Pekárek [-] , R. Sedláček [-] , L. Pelikán [-] , M. Karlík [-] , T. Karela [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , J. Kopáček [-] , D. Fiala [-] , K. Horal [-] - J. Mašek [-] , M. Škyrta [-] , M. Fiala [-] , J. Mašek [-] (66. P. Nezbeda [-] ) - J. Chaloupka [-] (62. L. Kopřiva [-] ) - J. Šimůnek [-]

ŽK: 30. T. Karela , 53. P. Arnošt - 18. M. Škyrta , 25. K. Horal , 62. J. Šimůnek , 78. J. Mašek , 88. M. Chára .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Duda Václav - BALOUN Josef (N), DARDA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.